Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu
Blue Ridge Bank ATM'lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu

Blue Ridge Bank ATM’lerden Bitcoin erişimi sağlayan ilk ABD ticaret bankası oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 10 Şubat Çarşamba günü, Blue Ridge Bank, kart sahiplerinin ATM’ler aracılığıyla Bitcoin “satın alma ve kullanma “larına izin veren ilk ABD ticari bankası olduğunu duyurdu.

Hamle önemli

Bankanın basın açıklamasına göre, Blue Ridge Bank’ın ana şirketi olan Blue Ridge Bankshares, Inc.’in İcra Kurulu Başkanı Brian K. Plum şunları söyledi:

“Blue Ridge Bank, mevcut ve gelecekteki müşterilerimizin artan ihtiyaçlarına hizmet etmek için gelişimine devam etmekten heyecan duyuyor. ATM’ler nakit temelli ve sorgulama faaliyeti sunmaya devam ediyor, bu nedenle bu sadece daha fazla hizmete odaklanıyor ve tüm müşteriler için bankacılığın geleceğine olan bağlılığımızı güçlendiriyor. “

Blue Ridge Bank, 2009 yılında “topluluk bankalarına ve kredi birliklerine bir kaynak olarak hizmet etmek için kurulmuş olan BluePoint ATM Solutions ve Amerika’nın ilk Bitcoin ATM’sini 2014 yılında başlatan LibertyX ile ortaklık sayesinde müşterilerine Bitcoin sunabilmektedir.

LibertyX Kurucu Ortağı ve CEO’su Chris Yim şunları söyledi:

“Blue Ridge Bank ve BluePoint ile çalışmaktan onur duyuyoruz. Yıllardır tüketiciler, bankalarından bitcoin satın alma imkanı istiyorlar. BRB’nin ülkedeki ATM’lerinde bitcoin hizmetleri sunan ilk banka olmasından gurur duyuyoruz. LibertyX, tüketicilere yerel marketler, eczaneler ve benzin istasyonlarında 8500 ATM’ye ulaşma güvenini ve kolaylığını sağlıyor. Artık yerel banka ATM’lerinden de bitcoin satın alabilirler.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin