23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi
23.000 dolara ulaşan Bitcoin için analistler bu devasa fiyatları gündeme getirdi

Bloomberg’den flaş uyarı: “Bitcoin aşırı alım bölgesinde!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Günlük kapanış hareketlerine bağlı olarak varlıkların nereye gittiğini belirlemek için tasarlanmış bir teknik gösterge, Bitcoin fiyatının yakında geri çekilebileceğini gösteriyor.

“Bitcoin yakında daha da geri çekilebilir.”

Bloomberg’e göre Küresel Güç Göstergesi adı verilen teknik indikatör, BTC’nin aşırı alım bölgesine girdiğini gösteriyor. BTC’nin şu anki hareketleri, ağustos ayında fiyatı yaklaşık 12.000 dolardan 10.000 dolara düşüren hareketlere benziyor.

VentureCoinist’ten Luke Martin, piyasadaki en büyük kripto varlıklarının son dönemdeki performansına dikkat çekti. Coin Metrics verileri, Bitcoin’in geçen ayki en büyük kazanan olmadığını gösteriyor.

Martin:

İşte son 30 günün en çok kazandıran kripto para birimleri.

Herkes bizi 9 binin üzerine getiren Bitcoin artışının farkında ancak geçen ayın en iyi performans gösterenleri sizi şaşırtabilir:

BCH +% 31

BSV +% 56

BNB +% 29

Bitcoin fork’ları ve Binance, büyük başarılara liderlik ediyor.

Aynı dönemde Bitcoin %13, Ethereum %3, XRP %15 ve Litecoin %3 değer kazandı.

dailyhodl


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin