Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

Bloomberg uyardı: “En kötü Bitcoin düşüşünü tekrar yaşayabiliriz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg’in son raporuna göre, önemli fiyat göstergeleri Bitcoin’in aşağı yönlü bir hareket yapabileceğini gösteriyor.

Bitcoin satış baskısı artıyor

Haber raporuna göre, Bitcoin’e uzun vadeli talebi işaret eden Lesch Teknik göstergeler bozuluyor ve satış baskısı artabilir. Bloomberg, en büyük kripto para için hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) göstergesinin Şubat ayının ortasından bu yana azaldığını belirtti.

MACD, aktif fiyatlarının iki hareketli ortalaması ile takip eden eğilim arasındaki ilişkiyi gösteren bir momentum göstergesidir. Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda birkaç kez 4000 doları test etti, ancak bu seviyeyi kıramadı. Bloomberg, Bitcoin’in bu seviyeye ulaşana kadar satış baskısıyla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Bloomberg analisti Mike McGlone şöyle diyor:

Evet, tüm pazar fiyat düşüşlerini sürdürmeye hazır. Koşullar, kazadan önce Kasım 2018’deki gibi. Fiyatlar kısa sürede keskin bir düşüş hareketi ile konsolidasyona giriyor.

Diğer pazar uzmanları, yatırımcıların Bitcoin’in altcoin’lere geçmesini beklediğini söylüyor. EToro kıdemli analisti Mati Greenspan şunları söyledi:

Yatırımcılar artık bazı küçük tokenlerde daha fazla potansiyel görüyor. Kripto para kışının sonuna yaklaşırken, bazı altcoin’lerde geçtiğimiz birkaç hafta boyunca mükemmel bir büyüme kaydettiğini gördük.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin