Bloomberg analistleri Bitcoin için yeni öngörülerini açıkladı!
Bloomberg analistleri Bitcoin için yeni öngörülerini açıkladı!

Bloomberg: “Bitcoin iyileşmeden önce daha da kötüleşecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarı için birkaç gün geçtikten sonra Bloomberg, Bitcoin için en kötüsünün henüz gelmediğini bildirdi. Teknik analiz, Bitcoin fiyatının tekrar yükselmeye başlamadan önce daha da düşeceğini gösteriyor.

Teknik göstergeler, BTC’nin Ocak 2018’deki ATH’den bu yana istikrarlı bir şekilde daha düşük seviyelere inmesi nedeniyle düşüş trendinde olduğu yönünde. Yönelimli Hareket Endeksi’ne göre çıkan sonuç, yükselen alım baskısının aniden sona erdiği ve yeni satış baskısı eğiliminin başladığının açık bir işareti.

Bireysel yatırımcıların büyük ölçüde kaybetmesi gibi raporlar, kripto hedge fonlarının çoğunun neredeyse yüzde 50 oranında düştüğünü açıkça gösteriyor.

Bloomberg, Bitcoin analizinde gerçekçi mi?

Bu özet kesinlikle piyasadaki genel ruh halini yansıtsa da Bloomberg’in tahminleri mutlak doğru olduğu manasına gelmiyor. Geçtiğimiz Ağustos ayı sonlarında, düşüş eğiliminin tersine döneceğini ve potansiyel olarak yeni bir yarışı yakında başlatacağını tahmin ettiler, bu nedenle teknik analizleri her zaman doğru olmayabilir.

CNBC’den gelen bir sonraki olumsuz tahmin ile birlikte yatırım yapmaya başlamak için bir kez daha sıkı bir şekilde göz gezdirin…

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin