Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı
Merkezsiz borsa hacimleri rekor üstüne rekor kırıyor: Eylül verileri açıklandı

Bloomberg analistinden nokta atışı Bitcoin tahmini: “Kilit metrik alarm verdi!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin piyasası hayli durağan bir dönemden geçiyor. Son iki aydır dar bir aralıkta işlem gören BTC uzun süredir somut bir eğilim kaydetmedi. Buna karşın Blockchain analitik firmaları Bitcoin kullanımında bir artış gözlemledi.

Ethereum’dan sonra BTC aktivitesi de zirveye ulaştı

Dün bir rapor yayımlayan Santiment aşağıdaki grafiği ve notları paylaştı:

ETH, 2018’den bu yana en yüksek ağ etkinliğini kaydettikten sadece iki gün sonra, BTC ile etkileşime giren günlük adreslerin sayısı da 2 yılın en yüksek seviyesi olan 1,07 milyona yükseldi. BTC’nin günlük adres etkinliği son kez 17 Ocak 2018’de böylesine yüksekti.

Hepsi bu değil. Daha önce bildirildiği üzere bir Blockchain analisti, yeni BTC adreslerinin sayısının ve işlem sayısının da dikkate değer zirelere ulaştığını gözlemledi. Bloomberg analistine göre, Bitcoin kullanımındaki bu artış, daha yüksek bir BTC fiyatı için kapıları açabilir.

Bloomberg analistinden Bitcoin tahmini: Hedef 12.000 dolar

Bloomberg Intelligence’dan Mike McGlone şirketin en yeni kripto görünümünü yayımladı. “Dinlenen Bir Bitcoin Boğası” başlıklı raporda McGlone, 2020’nin başından bu yana bu aylık raporlarda lanse ettiği yükseliş hissini sürdürdü.

Yukarı yönlü beklentilerinin çekirdeği, Bitcoin’in blok zinciri kullanımındaki artış olarak ifade edildi.

Santiment’in ortaya koyduğu verilerle benzer verilere atıfta bulunan McGlone şunları yazdı:

2018 fiyat düşüşünün ve 2019’daki toparlanmanın önemli bir sinyali olan kullanılan aktif Bitcoin adreslerinin sayısı, geçmiş kalıplara dayanarak 12.000 dolara yakın bir değer öneriyor. Daha fazla benimsenme nedeniyle, Coinmetrics’in benzersiz adreslerinin 30 günlük ortalaması geçen yılın zirvesini kırdı.

Analistin ifadesine göre bu metriğin son zirvesini son kez aştığında, Bitcoin “ayı piyasasının derinliklerinden” yükselmeyi başarmştı. Bu trendin Bitcoin’i tam olarak nerede yakalayacağı konusunda, McGlone 12.734 dolara doğru bir hamle ima etti.

Bu arada en çok Bitcoin ticaretinin günün hangi saatinde yapıldığını merak ediyorsanız buradaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin