Kripto Para Haber – Bloomberg’in ünlü emtia analistlerinden biri olan Mike McGlone, düzenli olarak piyasaları değerlendiriyor. Kripto ekosistemini de yakından takip eden analist, bazı yorumlarda bulunuyor. Son olarak Bitcoin ve Nasdaq karşılaştırması yaparak önemli bilgiler paylaştı.
Bloomberg’in analisti Mike McGlone, Bitcoin’i sık sık savunuyor. McGlone için BTC adeta bir küresel teminat olma yolunda ilerliyor. Bitcoin’in piyasayı hareket ettiren tüm olaylar karşısında sürekli canlılığının Bitcoin’in durdurulamaz yükselişine işaret ettiğini yineledi. Bitcoin ve Nasdaq tarafına ise farklı bir bakış açısı daha getirdi.
Bitcoin ve Nasdaq arasındaki ikilem
Bloomberg Intelligence’ın son analizinde, Bloomberg’in kıdemli piyasa analisti McGlone ve Jamie Douglas Coutts, Bitcoin’in nihai hakimiyet yolculuğunda nasıl başarılı olduğunu inceledi.
Bitcoin’in artan kabulünün bir işareti, hisse senedi piyasasındaki üstün performansıdır. Analistler, şimdiye kadar 2022’de kripto piyasasının popüler borsa endeksi Nasdaq 100’den daha fazla istikrar gösterdiğini kaydetti.
Analistler, karakteristik oynaklığına rağmen Bitcoin 50 haftalık hareketli ortalamasında kilit direnci kırma yolunda görünüyor. Nasdaq 100 %8 düşerken Bitcoin fiyatı 46.300 doların üzerinde kalırsa, öncü kripto için bir dönüm noktası olabilir. Bu aynı zamanda hisse senetlerinin daha düşük işlem yapma olasılığını gösteriyor. Bitcoin ve Nasdaq arasında, BTC’nin canlılığı daha uzun sürmesine neden olabilir.
Analistlerin görüşüne göre, Bitcoin’in avantajları fazla. Bu nedenle emtialardan daha iyi performans göstermeye hazır. Bitcoin’in varlık sınıfına göre sahip olduğu avantajlardan biri, kesintisiz ticaret yapılması. McGlone daha önce Bitcoin’i “gezegendeki en önemli, akıcı, 7/24 en geniş çapta işlem gören varlık” olarak isimlendirmişti.
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.