İşte  Blockchain teknolojisi ve Bitcoin hakkındaki ilginç sözler
İşte  Blockchain teknolojisi ve Bitcoin hakkındaki ilginç sözler

Blockchain teknolojisi ve Bitcoin hakkındaki ilginç sözler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve onun arkasındaki Blockchain teknolojisi çoğu kişiye karmaşık ve anlaşılması zor bir teknoloji olarak gelebilir. Ancak bazı ünlü uzman ve analistler bu teknolojiyi ve kripto parayı anlaşılır hale getiriyor. İşte  ünlü uzman ve analistlerin ağzından Bitcoin ve Blockchain’i en iyi anlatan sözler:

İşte  Blockchain teknolojisi ve Bitcoin hakkındaki ilginç sözler

Vitalik Buterin (Ethereum’un kurucu ortaklarından)

Çoğu teknoloji, çalışanları basit işler yapacakları şekilde otomatize ederken Blockchain’ler merkezin olmadığı bir otomatizasyon süreci yaratır. Blockchain teknolojisi taksi sürücüsünü işten çıkarmak yerine Uber’i işten atıp taksi sürücülerinin müşterilerle doğrudan iş yapmasını sağlar.

Bob Greifeld (Eski Nasdaq CEO’su)

Blockchain teknolojisinin finansal hizmetler endüstrisinin altyapısında köklü değişiklikler yapabileceğine sonuna kadar inancım var. Takas odaları harika bir icat, ama güvenilir bir halka açık defterin varsa tekrar iki taraflı bir işlem dünyasına dönebilirsin ve ödemeleri anında işleyebilirsin. Şu anda ödemeler işlem tarihinden 3 gün sonra hesaba geçiyor. Neden 5-10 dakika içinde geçmesin?

Al Gore (Eski ABD başkan yardımcısı)

Bence Bitcoin evreninde bir algoritmanın hükümetin fonksiyonlarının yerini alması aslında oldukça önemli. Ben Bitcoin’in büyük bir hayranıyım.

Sir Richard Branson (Virgin grubunun kurucusu)

Bitcoin’e yatırım yaptım çünkü potansiyeline inanıyorum, küresel ödemeleri dönüştürmek için sahip olduğu kapasite çok heyecan verici. Hepimiz için açıkça görüldüğü gibi insanlar tarafından benimsenen genel bir yaklaşım olarak oldukça memnun kaldık. Büyük ödeme ağları: Paramızda ne olduğu konusunda daha fazla kontrol, özgürlük ve inceleme seviyesi için gerçek bir istek var, Bitcoin bu endişeleri ele alıyor ve bu yüzden bu kadar çok insan geleceği temsil ettiğine inanıyor.

Dr. Eric Schmidt (Eski Google CEO’su)

Bitcoin dikkat çekici büyük bir kriptografi başarısı ve dijital dünyada kopyalanamayan bir şey yaratabilmek çok değerli bir şey. Birçok bilgisayar uygulaması için son derece yararlı.

Peter Thiel (Girişimci ve risk sermayedarı)

Ben kripto paraların çoğuna karşı şüpheliyim. Özellikle rezerv para birimine benzediği için insanlar Bitcoin’i küçümsüyor. Altın gibi sadece değer saklama aracı olarak gördükleri için. Bitcoin’i ödeme yapmak için kullanmak zorunda değilsiniz. Ancak Bitcoin altının siber eşdeğeri olacaksa hala daha çok büyük bir potansiyele sahip. Bitcoin altın gibi kazılabilir, ancak Bitcoin’i kazmak altından da zor. Ve bu anlamda daha kısıtlı.

Bill Gates (Microsoft’un kurucusu)

Bence Bitcoin teknolojik bir güç gösterisi.

Marc Andreessen (VC firması Andreessen Horowitz’in kurucu ortağı)

Bitcoin dört taraflı bir ağ etkisidir. Bitcoin’in kendi çıkarlarıyla ilgilenen katılımının bir sonucu olarak Bitcoin’in değerini genişletmeye katkıda bulunan dört seçim bölgesi vardır. Bu seçim bölgeleri (1) Bitcoin ile ödeme yapan tüketiciler, (2) Bitcoin, (3) Tüm işlemleri işleyen ve doğrulayan ve dağıtılmış güven ağının varlığını sağlayan bilgisayarları çalıştıran “madenciler” ve (4) Bitcoin ile birlikte yeni ürünler ve hizmetler geliştiren geliştiriciler ve girişimciler.

James Gorman (Morgan Stanley CEO’su)

Bitcoin kesinlikle bir hevesten çok daha fazlası. Anonim bir para çok ilginç bir konsept. İnsanlara gizlilik koruması sağladığı için ilginç, merkezi bankacılık sisteminin kontrol gücüne verdiği cevap sebebiyle ilginç.

Edmund Moy (ABD Darphanesi eski direktörü)

Bir değişim aracı olarak, Bitcoin paraya birçok benzersiz yenilik sunuyor: küresel doğa, sonsuz bölünebilirlik ve taşıması kolay.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin