blockchain.com paxos
Blockchain.com cüzdan platformuna Paxos'u ekliyor

Blockchain.com cüzdan platformuna Paxos’u ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para cüzdan platformu Blockchain.com, kullanıcılarına stabil coin depolama hizmeti sunmak için Paxos (PAX) ile bir anlaşma yaptı.

Blockchain.com en büyük Bitcoin cüzdanlarından biri

Blockchain en eski ve en büyük Bitcoin cüzdanlarından biri olarak biliniyor. USD sabitli tokeni hizmetlerine dâhil eden şirket, şu an Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Stellar için depolama hizmetlerine devam ediyor. Şirket, 36 milyon cüzdan kullanıcısına sahip olduğunu ve 100 küresel pazarda kullanıcılarına stabil coin tabanlı hizmetler sunacağını iddia ediyor.

Bu gelişmeye değinen Blockchain’in kurucu ortağı ve CEO’su Peter Smith şunları söyledi:

Bir ABD Doları hesabını dünyanın herhangi bir yerindeki birinin ABD doları cinsinden banka hesabına yatırıyoruz. Dünya çapındaki kullanıcılar için bu, küresel ticarete girmeye ve mali kaynaklarını merkezi makamlardan kurtarmaya doğru atılacak bir adım olacak.

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında piyasaya sunulan PAX, fiat tarafından dolar ile 1’e 1 oranında desteklenen dijital bir token. Para birimi, Ethereum’un blok zincirinde bir ERC-20 tokeni olarak başlatıldı. Ancak geliştiriciler, tokeni Ontology’nin Blockchain’inde de başlatmaya karar verdi. Her iki Blockchain üzerinde de PAX tokeni aynı simge ile paralel olarak bulunacak.

Paxos stratejik ortaklık başkan yardımcısı Scott Simpson ise şunları söyledi:

PAX’i Blockchain Cüzdanına getirirken, milyonlarca kullanıcının PAX’i 1: 1 olarak satın alması için yeni bir yol geliştiriyoruz. PAX, USD’nin güvenilirliğini kripto teknolojisinin kolaylığı ve hızı ile birleştiriyor. Milyonlarca insanın artık PAX’in avantajlarına Blockchain yoluyla erişebilmesinden dolayı memnunuz.

Stabil coinlere olan talep

Stabil coinler kripto alanında geniş bir pazar yakaladı. Fiat ile desteklendikleri için stabil kalıyorlar ve diğer dijital para birimleri gibi dalgalanma göstermiyorlar. Borsalar, fiat tabanlı işlemlerle ilgili katı düzenleyici politikalar ile uğraşmamak için işlem çiftlerini stabil coinlere göre listelemeyi tercih ediyor.

Ancak, son zamanlarda, Bitfinex ve Tether ile ilgili durum pazarda bir boşluk oluşturdu. En büyük stabil coin güvenilirliğini kaybediyor ve diğer şirketler bunu kazançlı pazardan bir pay alma fırsatı olarak görüyorlar.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin