algorand
Blockchain.com Algorand tokenini yaptığı entegrasyon ile listelemeye hazırlanıyor

Blockchain.com Algorand tokenini yaptığı entegrasyon ile listelemeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya’nın en popüler kripto para cüzdanı ve blok zincir teknolojileri geliştiricisi Blockchain.com, Algorand Vakfı ile oluşturduğu partnerlik aracılığıyla projenin yerel tokeni “Algo”yu borsasında listeleyeceğini duyurdu.

29 Kasım Cuma günü itibariyle yatırımcılar Blockchain.com’un borsası The PIT üzerinden Algo token alım satımı yapabilecekler. Ayrıca ellerindeki Algo’ları da borsaya gönderebilecekler. BTC, USDT ve Amerikan doları çiftleri ile işleme başlayacak olan tokende alım/satım işlemlerinin yanı sıra kurumsal yatırımcılar için borçlanma özelliği de hayata geçirilecek.

Firma ayrıca Algo tokenin listelenmesi şerefine bir trede yarışması düzenleyecek. Yarışma, 4 Aralık 2019 tarihinde Türkiye saati ile öğlen 12.00’de başlayacak ve 10 Aralık akşam saat 22.00’ye kadar devam edecek.

Yarışma ile ilgili tüm detaylar blog.blockchain.com adresinde yayınlanacak. Katılmaya hak kazanan traderlar aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansını yakalayacak:

  • Yarışma başlamadan önce hesabında en az $100 USD’lik Algo bakiyesi bulunduran katılımcılar $1.000 USD değerindeki hediye Algo çekilişine hak kazanacak.
  • Borsa üzerinden $1.000 USD’lik Algo token işlemi yapan katılımcılar $10.000 USD’lik Algo çekilişine katılmaya hak kazanacak.
  • Yarışma sonunda en çok Algo trade hacmine ulaşan katılımcı $15.000 USD’lik büyük Algo ödülünün sahibi olacak.

2019’un başında kurulan Algorand platformu, Dünya’nın ilk açık kaynaklı, kullanım için herkese açık olan, saf proof-of-stake blok zincir platformu olarak öne çıkıyor. Turing algoritma ödülü sahibi kriptografi uzmanı Silvio Micali tarafından geliştirilen platform açık katılım, güvenlik, ölçeklenebilirlik ve performansı ile merkeziyetsiz yapıları bir araya getiriyor.

Algorand 2.0 ile merkezsiz finansal uygulamalar için önemli bir temel

Algorand 2.0 ile daha önce ulaşılamayan performansa imza atan platform, daha önce yapılması mümkün olmayan merkeziyetsiz finansal uygulamalar için önemli bir temel oluşturuyor.

Blockchain.com CEO’su Peter Smith:

Düzenli olarak platforma yeni özellikler ekleyen Algorand vakfının geliştirici ve yatırımcı topluluğu çok hızlı büyüyor. Algorand 2.0’ın çıkması ile bu trendin daha da hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum. Algorand’ın büyük likidite havuzuna sahip borsamıza entegre olması ile bu platform artık daha fazla kullanıcıya ulaşabilecek ve kripto para ekosisteminde daha rekabetçi bir platforma dönüşecek.

Algorand Inc’in kurucusu ve CEO’su Steve Kokinos:

Blockchain.com topluluğunun parçası olmak ve Algorand 2.0’ın yaygınlaşmasına tanık olmak beni çok mutlu etti. Cüzdan entegrasyonu ve ASA (Algorand Standard Asset) desteği ile Blockchain.com kullanıcıları pek çok yenilikten faydalanabilecekler.

İki firma Algo tokenlerini Blockchain.com cüzdanına önümüzdeki senenin başında entegre etmiş olacak ve böylece Algo, 45 milyondan fazla kullanıcıya ulaşacak. Blockchain.com, Algorand’ın ASA özelliğine tam destek vererek Algorand üzerinde geliştirilecek diğer tokenlerin listelenmesinin önünü açmış olacak.

Proje ve entegrasyon ile ilgili daha fazla detay için blog.blockchain.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Blockchain.com Hakkında

Dünya’nın en büyük ve en hızlı büyüyen blok zincir firmalarından olan Blockchain.com, milyonlarca insanın yeni finansal teknolojiler ile tanışmalarına olanak tanıyor. Şimdiye kadar Google Ventures, Virgin ve Lightspeed Ventures’dan 70 milyon dolar yatırım alan firma’nın yönetim kurulunda Barclays CEO’su Antony Jenkin ve Lightspeed Ventures partneri Jeremy Liew gibi isimler de var.

Algorand Foundation hakkında

Algorand Vakfı hiçbir kar gütmeyen ve sınırları olmayan merkeziyetsiz bir ekonomik platform üretmek için oluşturulmuş bir vakıftır. Vakıf, geliştiricilerin yeni finansal teknolojiler üretmesi için oluşturduğu yönetim protokolü Algorand üzerine çalışmaktadır. Vakfın en büyük amacı kripto para sektöründeki inovasyonu daha çevreci bir yöntem olan proof-of-stake algoritmaları ile devam ettirmektir.

Daha fazla bilgi için: https://algorand.foundation/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin