Blockchain Capital ortağı, Bitcoin için daha fazla fiyat artışı bekliyor
Blockchain Capital ortağı, Bitcoin için daha fazla fiyat artışı bekliyor

Blockchain Capital ortağı, Bitcoin’de daha fazla fiyat artışı bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Capital’in ortağı Spencer Bogart, piyasadaki olumlu işaretlerin çokluğu göz önüne alındığında, Bitcoin’in yukarı yönlü fiyat hareketine hazır olduğu yönünde açıklamalarda bulundu. Blockchain Capital ortağı ayrıca, Haziran 2018’de BTC’nin dibe vuracağına inanlara katılıyor. Piyasa şartları Bitcoin fiyatının daha da artmasına neden olabilir.

CNBC ile yaptığı röportajda Spencer Bogart, mevcut BTC fiyat yarışının benzersiz doğasını vurguladı. Bogart şöyle söyledi:

Bitcoin şu an tehlikeli bir balon gibi, yükselmek için birkaç sebebe ihtiyacı var. Bence birkaç sebep bir araya gelerek bu fiyat artışa yol açacak.

BTC önemli bir yatırım

Mevcut BTC fiyat kazanımları, Çin ve Amerika’nın bir ticaret savaşına odaklandığı zamana denk geldi. Pekin buna, ülkenin fiat para biriminin değerini düşürerek yanıt verdi. Sonuç olarak BTC, dijital varlıklarını korumak isteyen varlıklı Çinli bireyler için değerli bir seçenek haline geldi. Hiç kimse, servetini önemli ölçüde devalüe olan bir para biriminde saklamak istemez.

Sadece Çin’de değil, Güney Kore ve Japonya’da da, BTC işlem hacmi, belirsiz piyasa koşullarına karşı korunma ihtiyacının bir sonucu olarak önemli bir artış yaşadı. Bitcoin ETF’leri ile ilgili olumlu bir SEC kararının söylentileri de piyasada konuşulan bir konu.

Bogart, tüm bu piyasa koşullarını, BTC fiyatının önümüzdeki haftalarda ve aylarda hala maddi olarak artmasının nedeni olarak görüyor.

Görüşme sırasında, BTC’nin yıl için dibe vurduğu inancını da dile getirdi. Son zamanlarda Digital Currency Group CEO’su Barry Silbert de benzer bir açıklama yaptı.

Bitcoin belki de en iyi kripto para birimi

Bu, Bogart’ın BTC pazarının geleceğine yönelik iyimserliğini dile getirdiği ilk açıklama değil. Bogart, Mayıs 2018’de Bitcoin’i en iyi kripto paralardan biri olarak tanımlamıştı. Bogart’a göre, en üst sırada yer alan sanal para birimi, belirtilen hedeflere ulaşan seçkin birkaç coin arasındaydı.

O tarihlerde BTC, 7.400 $ değerinde işlem görüyordu. Bogart, fiyatın 10,000 $’dan kapanacağını ve yarış olmadan önce fiyatın düşeceğini tahmin etti. Tahminlerinin ilki Haziran ayı ortasında gerçekleşti, ancak Bitcoin’in 10.000 dolar değerine ulaşıp ulaşmayacağını bekleyip göreceğiz.

Bu yazı yazılırken, BTC fiyatı 8,200 dolar civarında seyrediyordu.

unhashed

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin