Blockchain & Bitcoin Conference Turkey
Blockchain & Bitcoin Conference Turkey

Blockchain & Bitcoin Conference Turkey: Blockchain teknolojileri ve dijital ekonominin geleceği İstanbul’da tartışılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Mart’ta İstanbul, modern dünyada blockchain teknolojisi ve kripto paraların rolünü incelemek üzere geniş bir Blockchain & Bitcoin Conference Turkey  isimli etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Neden Türkiye?

Türkiye, blockchain teknolojisi ve şifreleme piyasasının aktif bir şekilde gelişmesini deneyimliyor. Şu anda, Türkiye’de  bir çok borsa faaliyetlerine devam ediyor ülke, Ayrıca uluslararası çalışmaların sonuçlarına göre, ülkedeki Bitcoin meraklılarının sayısı her geçen gün artıyor.

Hakkımızda

Konferansın organizatörü, 2017 yılında tüm dünyada 11 başarılı Blockchain & Bitcoin Konferansı gerçekleştiren uluslararası bir şirket olan Smile-Expo’dur. Bu etkinlikler binlerce ziyaretçiyi cezbetmiştir ve Blockchain & Bitcoin Conference Moskova Rusya’nın en büyük etkinliktir.  Şirket, kripto para için gelişim umutlarını gördüğü için şimdi Türkiye pazarına giriyor.

Kimler için Uygun ?

Konferans, geliştiriciler, girişimciler, finansal uzmanlar, yatırımcılar, iş melekleri, avukatlar, güvenlik çözümleri sağlayıcıları, blockchain girişimcilerinin yanı sıra bankacılık ve finans kurumlarının temsilcileri, kredi şirketleri ve ödeme sistemleri için ideal bir ortak sunmaktadır.

Etkinlik Hakkında

Blockchain & Bitcoin Conference Turkey üç bölümden oluşacak:

  • Blockchain teknolojisi ve buna dayalı pratik çözümler.
  • FinTech ve Blockchain.
  • ICO

Etkinlikte şirketlerin en son madencilik ekipmanlarının yanı sıra yenilikçi blockchain tabanlı yazılımlar ve uygulamaların sunulacağı bir sergi alanı da yer alacaktır. Konferansın resmi dili İngilizce’dir.

Fiyatlar hakkında daha fazla bilgi Blockchain & Bitcoin Konferansının Türkiye’deki resmi web sitesinde bulunabilir: https://goo.gl/XCDbwT

Medya akreditasyonu için: Mariia Volodina

[email protected]

+420 234 280 626 (141)

Skype: m.volodina_1

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin