Blockchain Association çeşitli endüstri liderlerinden oluşuyor
Blockchain Association çeşitli endüstri liderlerinden oluşuyor

Blockchain sektörünü temsil eden ilk lobi açıldı: Blockchain Association

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain Association’ı (Blockchain Derneği) oluşturmak için çeşitli ABD merkezli Blockchain ve kripto şirketleri bir araya geliyor. Böylece Blockchain Association, Blockchain sektörünü temsil eden ilk lobi grubu oluyor.

Blockchain Association çeşitli endüstri liderlerinden oluşuyor

Blockchain Derneği, Coinbase, Protocol Labs, Digital Currency Group ve Polychain Capital gibi çeşitli endüstri liderlerinden oluşuyor. Kuruluşun Washington D.C.’de bulunması ve girişimcilerin ve yatırımcıların Blockchain alanında temsil gücü olması bekleniyor.

Bu grubun oluşturulması ile politika konularının ele alınması amaçlanıyor. Ayrıca kripto para biriminin, ABD vergi kanununun yanı sıra kriptoyu çevreleyen siyasi sistem içinde faaliyet göstermek isteyen şirketlerin faaliyet göstermesine yardımcı olmayı hedefliyor. Coinbase’in Baş Hukuk ve Risk Görevlisi Mike Lempres, Blockchain Derneği’nın amacını daha ayrıntılı olarak şu şekilde açıklıyor:

Blockchain Derneği, önde gelen şirketleri bir araya getirme çabasıdır. Biz sistemle oyun oynamak isteyen şirketler değiliz, zamana karşı duracak yasal ve düzenleyici bir yapı inşa etmek istiyoruz.

Washingtonpost

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin