Blockchain işleri ve bu işlerde ödenen ücretler, kripto para fiyatları düştüğünde artıyor!
Blockchain işleri ve bu işlerde ödenen ücretler, kripto para fiyatları düştüğünde artıyor!

Blockchain Araştırma Enstitüsü 2018’de bünyesine 5 önemli firma katacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki çeşitli şirketler Blokchain teknolojisine ilgi gösteriyor. Bazı şirketler bu tür girişimlerde diğerlerinden daha ciddi görünüyor. Blockchain Araştırma Enstitüsü (Toronto) tüm DLT girişimlerini araştırarak birçok yeni alanda teknolojik şirket keşfetti. Ana akıma göre sıralanan aşağıdaki beş şirket, bu konuda oldukça ilginç araştırmalara sahip.

Blockchain Araştırma Enstitüsü şirketleri potansiyeline göre seçiyor

5- SpaceChain

Blockchain teknolojisini uzay yolculuğu ile birleştirmek oldukça ilginç bir kombinasyon gibi geliyor. SpaceChain, bu konudaki çabalarını daha da sağlamlaştırma sürecinde. Kendileri, dış mekân etkinliklerine kendiliğinden geçmeleri için insanlar arasında uzlaşma bulma arzusu taşıyor. Blockchain Araştırma Enstitüsü’ne katılarak, firma bu potansiyelin kilidini açmak için bir sonraki adımı atıyor. Bu girişimin kesin uzun vadeli eylem planı şimdilik belirsizliğini koruyor.

4- Procter & Gamble

Dünyaca ünlü firmalardan biri olan Procter & Gamble, Blockchain teknolojisine önem veriyor. Bu teknolojiyi birleştiren çeşitli ipuçları geçen yıl boyunca belirginleşti. Firma, diğer şeylerin yanı sıra oylama için Blockchain’i dahil etmek istiyor. Blockchain Araştırma Enstitüsü’nün bir parçası olarak, şirket bu hedefe ulaşmak için bir adım daha atıyor.

3- Intuit

Çoğu kişi yazılım ürünleri nedeniyle Intuit’i biliyor. Şirket kendini bir iş ve finansal yazılım şirketi olarak konumlandırıyor. Muhasebe ve vergi hazırlama araçları dünyadaki binlerce müşteriye hizmet veriyor. Blockchain teknolojisini tüm bunlara dahil etmek, ilk bakışta biraz garip görünüyor. Ancak, şirket Quickbooks teklifi için DLT girişimlerini araştırıyor.

Intuit için, Blockchain gelecekte küçük işletmelere yardımcı olabilir. Teknolojiden elde edilen değer, şirket için en önemli öncelik olmaya devam ediyor. Firma, yeni ve yenilikçi teknolojileri bir araya getirme konusunda her zaman öndeydi. Blockchain’e odaklanmak, bu bağlamda yapısına uygun görünüyor. Bu teknolojiye teknik engeller olmaksızın erişilebilir. Ancak, o kadar kolay değil.

2- ExxonMobil

Dünyanın en büyük halka açık petrol ve gaz şirketi olmak, sıkı çalışmanın doruk noktası. ExxonMobil’de dinlenmek için zaman yok. İnovasyon için itme her zaman tam etki gösterir. Blockchain teknolojisini birleştirmek farklı şekillerde yapılabilir. Bu yılın başlarında şirket, bu seçeneği Speedpass + uygulamasını iyileştirme açısından araştırdı. Diğer kullanım durumları açık değil, ancak keşfedilecek pek çok seçenek var.

1- Cisco

Çoğu BT meraklısı Cisco markasına aşina. Şirket hem donanım hem de servis tarafında bilgisayar ağında uzmanlaştı. Şirket şu an itibariyle Blockchain teknolojisine oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Firmanın işletmeler için zaten kendi Blockchain girişim var. Blockchain Araştırma Enstitüsü’ne katılım ile nasıl şekilleneceği belirsizliğini koruyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin