Block.one dev yatırımcılarla fon toplama turu başlatıyor.
Block.one dev yatırımcılarla fon toplama turu başlatıyor.

Block.one dünyanın en zenginlerinin katılacağı bir fon toplama turu başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS Blockchain’in yaratıcısı olan Block.one, yeni bir fon toplama turu ile büyük yatırımlara hazırlanıyor. Bloomberg’in haberine göre, Jihan Wu tarafından kurulan madencilik donanım devi Bitmain ve girişimci kapitalist Peter Thiel platforma yatırım yapacak.

Daha önce Novogratz yatırım yapmıştı

Block.one halihazırda kripto milyarderi Michael Novogratz gibi önemli yatırımcılara sahip. Yakında duyurulacak fon toplama turunda yeni pek çok yatırımcının getirilmesi planlanıyor.

2016 yılında kurulan Block.one, Haziran ayında 4 milyar dolarlık bir rekorun kırılması sonrasında EOS Blockchain’in kodunu topluluğa devretti. EOS’un mevcut piyasa değeri ise 7 milyar dolara yakın.

Block.one yeni yatırımcıları: Peter Thiel, Louis Bacon ve Alan Howard!

Bitmain’in yanı sıra SpaceX ve Airbnb erken yatırımlarıyla tanınan Thiel’in yanında, hedge fund milyarderi Alan Howard ve Moore Capital Management’ın kurucusu Louis Bacon da yatırım yapacak. Tarafların ne kadar yatırım yapacakları bilinmiyor ancak fon toplama turunda EOS projesi yerine Block.one’ın projesine daha fazla odaklanılacak.

Şirket, EOS Blockchain’in kodunu topluluğa teslim etmesine rağmen, şirket hala projede yer alıyor. Şirket, dağıtılan EOS tokenlerinin %10’unu, aktif oy kullanımı için EOS Blockchain’inde bir blok yapımcısı haline getirmeye karar vermişti.

Wu ve Thiel’i kapsayan yeni fon toplama turu, yakın zamanda eski Jefferies Asya CEO’su Michael Alexander ve eski Citibank yönetmeni James Mendes’in imzalarından sonra şirket için atılan en büyük adım olarak görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Dogecoin (DOGE) şimdi Robinhood’da: DOGE sert yükseldi!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin