bitwise bitcoin etf
Bitwise’ın Bitcoin ETF ’si bir hafta içinde onay alabilir

Bitwise’ın Bitcoin ETF’si bir hafta içinde onay alabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitwise‘ın sunduğu Bitcoin ETF, birkaç gün içinde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) yasal onay sürecine bir kez daha girecek.

Yıllar boyunca, farklı kuruluşlar Bitcoin ETF’lerini SEC’e kendi önerilerini sunarak yasal onay almaya çalıştılar. Ancak, düzenleyici hiçbir zaman olumlu bir yanıt vermedi. Bunun yerine, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, talepleri reddetmeden önce onları mümkün olduğu kadar erteledi.

Bitcoin ETF kararı için son tarih 13 Ekim

Şimdi, 13 Ekim’in SEC’in karar vermesi için son tarih. Bir kez daha Bitwise’ın bir Bitcoin tabanlı borsa yatırım fonu için bir karar vermesi gerekecek.

Bitcoin bu yıl yüksek volatilite görmesine rağmen, 2019’daki genel performansı hala yükseliş olarak görülüyor. BTC’nin fiyatı bu yılın Ocak ayında 4.000 doların altına düşerek, şimdiki fiyatı 8.000 dolara düşmeden önce yaklaşık 14.000 dolara kadar yükseldi.

Aynı zamanda 2019’un en iyi performans gösteren dijital varlığı konumunda. Tüm bunlar BTC ETF’lerin onay almasına yardımcı olabilir, ancak hala bir garanti yok ve finansal dünya şu anda SEC’in vereceği karara odaklanmış durumda.

Kripto para pazarı bu süreç olumlu gelişme gösterdi

Daha önce de belirtildiği gibi, Bitcoin ETF’leri pazara sunma girişimleri, Winklevoss ikizlerinin 2013’teki teklifinden başlayarak, uzun süren bir uğraş oldu. O zamandan beri her teklif reddedildi. Ancak, Bitwise’ın teklifi yıllar içinde çok gelişti ve Bitcoin’in kendisi de bir varlık olarak gelişim gösterdi.

SEC’in üzerinde durduğu birçok konu şu anda çözülüyor. Bu arada, bazı kurumlar bile resmi Bitcoin gözetim faaliyetlerine başladılar. Kripto para birimleri, uygun ve düzenleyici bir çerçeve almaya doğru ilerliyor ki bu uzun ve zahmetli olması beklenen bir yolculuktur. Buna rağmen, birçok olumlu ilerleme kaydedildi ve Bitcoin ETF’ler buna göre bir sonraki başarılı adım olabilir.

beincrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin