Bittrex USD işlem çiftleri sayısında artışa gitti.
Bittrex USD işlem çiftleri sayısında artışa gitti.

Bittrex USD işlem çiftlerine yenilerini ekliyor: ETC ve XRP

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bittrex USD işlem çiftlerine eklemeler yapmaya hazırlanıyor. ABD’li kripto borsası, bugün iki yeni USD ticaret çifti olarak Ethereum Classic (ETC) ve XRP’nin ticaretini açmayı planladıklarını açıkladı.

Kendi platformlarında USD işlemlerini gerçekleştirerek olan Bittrex ekibi, bu pazarları bir süre test ettikten sonra en son fiat işlem güncellemelerini açıkladı: ETC ve XRP için USD işlem çiftleri, çok yakında kullanılabilir olacak.

Bittrex USD çiftlerini kademeli olarak hayata geçiriyor

Duyuru, kalite kontrolünü sağlamak, sistemleri test etmek ve hangi tokenlerin ekleneceğini değerlendirmek içi, fiat işlem çiftlerini aşamalı olarak kullanmaya devam edeceklerini belirtiyor.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer alıyor:

En iyisini hayal ederken aynı zamanda akıllıca bir planlama yapma gayretindeyiz. Bu yüzden USD ticareti için aşamalı bir yaklaşım kullanmaya devam edeceğiz. Tüm müşterilere açmadan önce bu pazarları, süreçleri ve sistemleri ölçülü bir yaklaşımla inceliyoruz. Ancak iyi haber şu ki daha fazla fırsat için uzun bir süre daha beklemek zorunda değilsiniz. 20 Ağustos itibarıyla, katılımcılar BTC, ETH, USDT, TUSD, ETC ve XRP için USD pazarlarına erişebilecekler.

Şu an borsa, uygun eyaletlerde ve nitelikli uluslararası bölgelerde ikamet eden sadece mevcut Bittrex kurumsal ve kişisel hesap müşterilerinin USD ticareti için başvurabileceğini belirtiyor. Ancak duyuru, yeni onaylanmış lokasyonların zamanla ekleneceğini ifade ediyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bittrex Borsası dolar ile kripto para işlemlerini bireysel müşterilerine de açıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin