BitTorrent'in Tron'a devrediliği resmi olarak doğrulandı!
BitTorrent'in Tron'a devrediliği resmi olarak doğrulandı!

BitTorrent’in Tron’a devrediliği resmi olarak doğrulandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun süredir Tron ve BitTorrent arasındaki anlaşmalarla ilgili dedikodunun aslı bugün belli oldu. Dosya paylaşımı konusunda yıllardır oldukça popüler olan µTorrent’in kurucu şirketi BitTorrent, resmi olarak Tron’a devredildiğini doğruladı.

BitTorrent ve Tron arasındaki ilişki doğrulandı

140 milyon dolara satıldığı haberleri ile merak uyandıran haber ile ilgili bugüne kadar resmi bir açıklama yapılmamıştı. Şirket kendi bloglarında yaptığı şu açıklamayla haberleri doğruladı:

Tron’un resmi olarak BitTorrent’in devrinde anlaştığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Şirket şu anda global pazardaki gelişme faaliyetlerinin merkezi olan Tron’un yeni San Francisco konumunda çalışmaya devam edecek.  Bölüm hem kendi vizyonu olan dünyanın en büyük merkezsizleştirme ekosistemi olma hedefini kovalayacak, hem de Tron’un küresel iş geliştirmeleri ve ortaklıkları için güçlü bir destek sağlayacak.

Merkezsizleştirilme her alana yayılacak

“Yüksek kalitede hizmetler sunmaya devam edeceğini” ekleyen şirket, merkezsizleştirme öncüsü oldukları gibi bağımsız interneti oluşturmayı dört gözle beklediklerini belirtti.

Merkezsizleştirmenin öncüsü olan şirket “yüksek kalitede hizmetler sunmaya devam” edeceğini eklerken, bağımsız-merkezsizleştirilmiş interneti (decentralized internet) kurmayı da dört gözle beklediklerini belirtti.

µTorrent’in 100 milyondan fazla aktif kullanıcısı, BitTorrent Play uygulaması ve diğer masaüstü alıcıları ile Tron’a satılması şirket için önemli dönüm noktalarından biri olacak.

Anlaşmanın duyurulmasından bu yana Tron’un TRX tokeni önemli ölçüde düştü. Fiyatta %18’lik bir dalgalanma olduğu gözden kaçmıyor. Temmuz sonunda Tron’un kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun’ın açıklaması beklenen “gizli proje” ile TRX yatırımcıları haberleri yakından takip etmeli.

cryptoglobe

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin