BitPay doğruladı: Kullanıcılar Bitcoin ödemelerinde 3 saatlik kesinti yaşadı
BitPay doğruladı: Kullanıcılar Bitcoin ödemelerinde 3 saatlik kesinti yaşadı

Bitpay, ödeme eşiğini tekrar güncelledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BitPay, yaptığı açıklamada, platformdaki minimum ödeme tutarının 5 dolar olmasının 100 dolar olarak güncellendiğini ancak tekrar 5 dolara çekildiğini açıkladı..

BitPay, kullanıcılarına, platformun artık Bitcoin’de 100 $’dan daha düşük bir fatura işleyemeyeceğini bildiren bir güncelleme paylaştı. Bu, önceki limit olan 5 $’dan oldukça fazla. Ancak bunu iki gün sonra geri çekti.

Şirket, bu değişimin sebebi olarak eşi benzeri görülmemiş olan Bitcoin işlem hacmini rekor düzeyde ağ tıkanıklığı ve madencilik ücretlerini gösterdi.

Açıklama şöyle diyor:

“Bitcoin madenciliği ücretleri şimdi işlem başına ortalama 30 dolardan fazla. Bitcoin ödemeleri 100 doların altındaysa, kullanıcıların para göndermesi ve BitPay’in süreci sürdürebilmesi hızlı ve pratik olmuyor.”

Değişikliğin “cüzdandaki kişiden kişiye ödemeleri etkilemediği”, “tüccarlara ve BitPay Kartı için Bit-doları yüklemelere yalnızca etki ettiği” belirtildi.

Şirketten Hemen Geri Hamle

100 dolar değişikliğinin ardından iki gün sonra hamle geri çekildi.

“Minimum fatura tutarı için derhal değişiklik yapmak için planlarımız yok.” diyen şirket, Bitcoin’deki gidişatı izlediklerini de ekledi.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin