bitcoin buyuk rallisi
Bitmex CEO’su: “Bitcoin büyük rallisi öncesi en kötü 5.000 doları görürüz”

Bitmex CEO’su: “Bitcoin büyük rallisi öncesi en kötü 5.000 doları görürüz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’de yayınlanan Fast Money programında, BitMEX CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin büyük rallisi başlamadan önce kriptonun 5.000 dolarlık bölgede dengeleneceği görüşünü tekrarladı.

Bitcoin büyük rallisi öncesi yüzde 30’luk düşüş yaklaşıyor mu?

Hayes, geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Fast Money programında yer aldı. Ve endüstri tarihinin üçüncü en kötü düzeltmesi sırasında, Bitcoin’in fiyat trendini ve kripto paradaki aşırı oynaklığı ele aldı.

Program esnasında, Hayes, Bitcoin fiyatının 3,000 dolar ile 5.000 dolar arasında değişeceğini, ancak 2018’in sonunda hala 50.000 dolara ulaşacağı inancını yitirmediğini dile getirdi.  ABD Menkul Kıymetler Borsası Komisyonu (SEC) veya diğer bir kuruluş tarafından önemli bir düzenleme değişikliği yapılmasının da altını çizdi.

Japonya ve Güney Kore gibi önde gelen pazarlar, piyasayı kısa sürede yukarı doğru harekete geçirebilir. Çeşitli uzmanlar ve büyük perakende tüccarları tarafından gecikmiş olarak Bitcoin fiyat tahminlerinin odak noktası olan bir Bitcoin Exchange Traded fonunun (ETF) onaylanması, Bitcoin için sağlam bir altyapı oluşturulmasında hayati bir rol oynayabilir.

Hayes program esnasında dile getirdiği görüşlerin bir kısmı şu şekilde:

2018 yılı sonuna kadar 50.000 dolarlık tahminimin arkasındayım.  Sanırım bir yılda 20.000 dolara çıkan bir şey (Bitcoin) 6.000 $ ‘a kadar bir düzeltme yapabilir. Hayes, 3.000 dolar ile 5.000 dolar arasında bir seviye bulabileceğimizi düşünüyorum.  Ancak biz olumlu bir karar vermekteyiz, belki de SEC tarafından onaylanan bir ETF, 20.000 dolara ve hatta 2018 yılı sonuna kadar 50.000 dolara tırmanmaya sebep olabilir.

Hayes: “Bitcoin büyük rallisi 50.000 dolara kadar uzanacak!”

Yine de, bu yılın dördüncü çeyreğinde 50.000 dolara ulaşacağına inandığı Bitcoin fiyatının, güçlü bir destek seviyesi elde etmek için 5.000 dolarlık bir bölgede sabitlenmesi gerektiğini söyledi.

Nisan ayından bu yana, Bitcoin, yakaladığı momentumla düzeltici rallileri güvence altına aldı. Ancak mücadele, 8,000 dolar ve 10.000 dolar gibi seviyelerde büyük bir direnç ile karşılaştı. Bitcoin geçtiğimiz üç ayda 10.000 dolarlık direnç seviyesini iki kere kırmayı denedi. Ancak 10.000 doların üzerinde bir ivme elde edemedi. Ve 6,000 doların altına düştü.

Hayes bu durumu şöyle açıkladı:

Aslında en kötüsünü gördüğümüzü düşünmüyorum. Gerçek dip seviyesini görmek için 5.000 dolarlık bir test yapmamızı isterim. Ama Q3’te geri dönüşler görüyoruz. 4. Çeyrekte ise partinin yeniden başlayacağını düşünüyorum.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin