Bitmain Teksas eyaletinde bir tesis kuruyor.
Bitmain Teksas eyaletinde bir tesis kuruyor.

Bitmain Teksas’ta bir madencilik tesisi kuruyor: Şirket hızla büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin madenciliği donanım devi Bitmain Teksas eyaletinde bir madencilik tesisi kuracağını açıkladı. Şirket, önümüzdeki yılın başlarında madencilik faaliyetlerine burada da başlayacağını belirtti.

Bitmain Teksas tesisinde 400 kişi çalışacak

Şirket bugün yaptığı açıklamada, önümüzdeki yedi yıl içinde 500 milyon dolarlık yatırımın ABD’deki yeni bir Blockchain veri merkezine Kuzey Amerika’daki stratejik yatırım ve genişleme planlarının bir parçası olarak ayrıldığını doğruladı. Tesiste 400 kişi istihdam edilecek. Şirket potansiyel çalışanlar için eğitim ve öğretim programları başlatmayı planlıyor.

Bitmain’in Teksas’taki tesisi açacağı söylentileri, geçen ay, yerel bir gazetenin, şirketin eski bir alüminyum eritme tesisini devraldığını bildirmesiyle ortaya çıktı. Ancak, kamu görevlileri o dönemde proje hakkında konuşamayacaklarını söylemişti.

Daha önce iş ilanları açılmıştı

Gazete, yeni Bitcoin madencilik operasyonunu Rockdale bölgesindeki “en kötü tutulan gizli sır” olarak nitelendirdi.

Yaklaşık 12 milyar dolar değerindeki Çinli madencilik firması, online istihdam sitesi indeed.com‘da ön iş ilanları açmıştı.

Bitmain’in Rockdale operasyonları, planlanan Washington tesisine katılacak. Geçtiğimiz Nisan ayında Bitmain, bazı yerel sakinlerin kripto madenciliği konusuna kuşkuyla yaklaşmasına rağmen devletin madencilik faaliyetlerini adına bir arazi kiralaması için onay almıştı

ABD’deki genişleme operasyonlarının ötesinde, Bitmain’in İsviçre, Brezilya ve İsrail’de Bitcoin madencilik faaliyetlerini yürütmek için çok sayıda uluslararası merkez açtığı da bildiriliyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bitcoin madencilik firması Bitmain, İsrail’e genişliyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin