Bitmain yeni ürünü tanıttı: Antminer S9 Hydro
Bitmain yeni ürünü tanıttı: Antminer S9 Hydro

Madencilikte zirve: Bitmain, su soğutmalı madencilik ekipmanı Antminer S9 Hydro’yu tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para madenciliği alanında zirveyi kimseye kaptırmayan Bitmain, son teknoloji ekipmanlarını duyurmaya devam ediyor. Şirket son olarak, Antminer S9 Hydro isimli ilk su soğutmalı ünitesini duyurdu. Su soğutması, hem gürültü hem de güç tüketimi bakımından sisteme yardımcı olan bir teknoloji.

Antminer S9 Hydro ile ısınma problemi tarih oluyor

Madencilik ekipmanları, ısınma problemleri ile ünlüdür. Birçok kripto paranın çıkarılması için gerekli olan hesaplamaların miktarından dolayı, madencilerin en yüksek verimde çalışması gerekir ve bu da onları serin tutma gerekliliğini beraberinde getirir.

Genellikle fanlar kullanılır, ancak bunlar gürültülü ve güç tüketimi konusunda problemlidir. Bitmain’in yeni madencilik ekipmanı, bir dış su kaynağının ünite içerisinden suyu dolaştırmasını izin sağlayarak fazla ısıyı taşır ve bu sorunu çözer.

Ekipman 18 TH/s’lik bir hashrate’e sahip ve SHA-256 güvenli hash algoritmasını destekliyor. Bu sistemi kullanan madencilik çiftlikleri, güç tüketiminde %12’ye varan bir azalma görebileceğine inanıyor ve bu da yüzlerce rig üzerinde ölçeklendiğinde çok daha büyük tasarruf anlamına geliyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Kripto para dolandırıcılarının yeni hedefi Malta Başbakanı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin