Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto nerede yaşıyor? Çok önemli bulgular ortaya çıktı!
Bitcoin’in mucidi Satoshi Nakamoto nerede yaşıyor? Çok önemli bulgular ortaya çıktı!

Bitcoin’in kurucusu Satoshi’nin kimliğini yarın açıklanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Satoshi Nakamoto’nun kimliği, kripto meraklıları için her zaman kutsal bir hazine oldu. Bitcoin’in kurucusunun kim olduğu konusu,  John McAfee’nin  Satoshi Nakamoto’yu tanıdığını ve kimliğini açıklayacağını iddia etmesinden sonra zirveye ulaştı.  Bitcoin’in kurucusunun kim olduğu konusundaki iddialar, GotSatoshi adlı bir web sitesinin, 14 Mayıs’ta yarın Satoshi’nin kimliğini ortaya çıkaracağını iddia etmesiyle devam ediyor.

GotSatoshi, yarın Bitcoin’in kurucusu Satoshi’nin kimliğini açıklayacak

GotSatoshi adlı sitenin Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto’nun kimliğini açıklayacağını belirttiği saat, insanların da belirttiği gibi, New York’taki  Consensus Konferansı’nın tam ortasına denk geliyor. Web sitesi bir geri sayım sayacı içeriyor ve kullanıcıların bildirimler için e-posta ile kaydolmalarını sağlıyor.

Nihai açıklama inandırıcı olmaktan uzak ise çok şaşırmayın. Birçok Twitter kullanıcısı kabul edecekleri tek kanıtın Satoshi Nakamoto’nun özel anahtarının kullanılması olduğunu ve bunun gerçekleşmesinin de muhtemel görünmediğini söyledi. John McAfee daha önce Satoshi’nin kimliğinin farkında olduğunu, ancak iade edilme korkusuyla ortaya çıkarmayacağını söyledi.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin