bitcoin'in bir sonraki hamlesi
Bitcoin’in bir sonraki hamlesi ne olacak? 2.134 kişi oy kullandı

Bitcoin’in bir sonraki hamlesi ne olacak? 2.134 kişi oy kullandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in bir sonraki hamlesi hakkında pek çok fikir dolaşıyor. Tahminleri ve genel kanıyı kamuoyuna sunmak isteyen popüler trader ve analist Josh Rager, bir anket düzenledi. 2.134 katılımcının oy kullandığı ankette %61,2’lik bir kesim, BTC’nin 8.500 doların altına ineceğini düşünüyor.

Katılımcı sayısı çok fazla olmasa da anket sonucu, kripto topluluğunun kısa ve orta vadede Bitcoin hakkında neler düşündüğünü simgeliyor.

Bitcoin’in bir sonraki hamlesi ilk olarak düşük volatiliteden ayrılmak

5 Temmuz’da 8.940 dolara düşen Bitcoin daha sonra çarşamba günü 9.300 doların altına inmeden önce 9.600 dolara ulaştı. Açık pozisyon sayısı hafta içinde 200 milyon arttı ve mart ortasındaki sayılara ulaştı. Okex Insights analizine göre, bu muhtemelen Bitcoin’in hafta içinde oynaklığını geri getirecek.

Artan oynaklık, yukarı veya aşağı yönde daha vahşi fiyat hareketlerinin beklendiği anlamına geliyor. Ancak trader’lar, kripto para birimi borsaya güçlü bir şekilde bağlı olduğu için hangi yöne gidebileceği konusunda şüpheci. Performansın borsa davranışına bağlı olmasını bekliyorlar zira Bitcoin hisse senetlerinden ayrılana kadar bağımsız bir eğilimin ortaya çıkması kolay değil.

Fiyat hâlâ kritik desteğin üzerinde

Uzmanlara göre Bitcoin’in desteği şu anda 9.000 dolar ve 60 günlük hareketli ortalama 9.400 dolarlık direnç seviyesine dönüştü. Yeni desteğin aşağı doğru kırılması Bitcoin’i 8.500 dolar veya daha düşük bir seviyeye götürebilir. Ancak yine de bu, son zamanlarda inanılmaz güç gösteren borsa kaderine bağlı.

Bitcoin’in hareketi belirsiz olabilir ve seviyesi düşmüş olabilir ancak iyi haber şu ki, varlık hâlâ mevcut desteğin üzerinde. Borsa piyasası şu anda çok iyi durumda olduğundan ve bu durumun yakında değişmesi muhtemel olmadığından önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Peki sizce Bitcoin’in bir sonraki hamlesi ne olacak? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın. Bu arada bugünkü Bitcoin analizimizi okudunuz mu? Detayları buradaki haberimizde görebilirsiniz.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin