YouTube'un lider analisti: “Bitcoin fiyatı bu ay 8.000 dolara kadar düşebilir.”
YouTube'un lider analisti: “Bitcoin fiyatı bu ay 8.000 dolara kadar düşebilir.”

Bitcoin’in 6 ayda 10.000 dolara ulaşma olasılığı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analiz şirketi Skew Markets, altı ay içinde Bitcoin’in 10.000 doları aşma olasılığını hesapladı. Şirketin yaptığı analizde, en büyük kripto para biriminin Eylül ayına kadar yüzde 4,6 oranında 10 bin doları aşma şansı olduğu sonucuna varıldı.

Bitcoin’in Eylül için 8 bin dolar hedefi

Ayrıca, Bitcoin’in daha düşük fiyat hedeflerine ulaşma ihtimali de kaydedildi. Örneğin, bir numaralı kripto, yüzde 10 ihtimalle, Eylül’e kadar 8 bin dolar olacak gibi görünüyor. Hedef 6 bin dolara düştüğünde bu oran iki katına çıkıyor ve yüzde 20 olasılığı oluşuyor.

Öte yandan, hafta sonu 4.000 doları kıran Bitcoin, bazı işletmelerle geri çekildi ve birkaç gün boyunca 3950 – 4000 dolar aralığında işlem gördü. Bitcoin’in pazar hakimiyeti yüzde 51’in altına düşerken, bazı alternatif kripto paraları çift haneli artışlara sahip.

Bu arada, Wall Street stratejisti Tom Lee de yeni bir Bitcoin analizi yaptı. Lee’ye göre, S&P 500 ve son ralli fiyatlarının küçük hisse senetlerinin piyasa değeri, makro piyasalardaki olumlu fiyat hareketlerine bağlı olarak iki standart sapmadan daha büyüktür, bu durumda önerilen Bitcoin fiyatını etkileyebilir. Buna bağlı olarak Lee, Bitcoin’in stokları yakalarsa 10 ila 20 bin dolara ulaşabileceğini iddia ediyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin