Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü
Coinbase destekli Dapp cüzdanı “Authereum” piyasaya sürüldü

Bahisler açıldı: Bitcoin 100.000 dolar olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri merkezli LedgerX pazara, önde gelen dijital varlık Bitcoin için bir çağrı seçeneği sundu. Yeni alım satım opsiyonu, Bitcoin’in Aralık 2020’ye kadar 100.000 doların üzerinde işlem yapacağını iddia eden yatırımcıları hedefliyor.

Bitcoin 2 trilyon dolarlık bir piyasaya ulaşacak

Bloomberg’in 17 Temmuz’daki raporunda belirtildiği gibi, hem perakende hem de kurumsal yatırımcılar artık orijinal dijital varlığın fiyatına çağrı seçeneği koyabiliyor. Bu, eğer varlığın hedef fiyatına ulaşması durumunda, mevcut piyasa değerinden 10 katına çıkaracak, bu da Bitcoin’i 2 trilyon dolarlık bir piyasa sınırına sahip bir kripto yapacak.

LedgerX’in CEO’su Paul Chou, Bloomberg’e şunları söyledi:

Düzinelerce kurumdan geri dönüşler oldu, bu tür ticaret sözleşmelerine ilgi duyacaklarını söylediler. 100.000 doların çok yüksek olduğunu biliyorum, ancak birçoğumuz Bitcoin’in 1 dolar olduğunu hatırlıyor ve sonra 10, 100 ve 10.000 dolara ulaştı. 100.000 dolarlık sözleşme bizim için mümkün gözüküyor.

LedgerX, bu yıl Haziran ayında, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’undan (CFTC) fiziksel olarak yerleşmiş Bitcoin türev sözleşmelerinin piyasaya sunulması için izin aldı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin