featured

Bitcoin durgunluğuna rağmen bu 2 altcoin büyük potansiyel gösteriyor: İlerleyiş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoinler ve diğer kripto para birimleri küçük düzeltmeler yaşamaya devam ederken Bitcoin (BTC) birkaç gündür 27.000 dolar civarında seyrediyor. Durgunluk yatırımcılar için daha az heyecan verici olsa da BTC’nin 27.000 doların üzerinde tutunma kabiliyeti, piyasadaki gücünü ve sürekli hâkimiyetini gösteriyor.

Ancak tüm altcoinler düşüş yaşamadı. Zincir üstü analitik platform Santiment’e göre Monero (XMR) ve Render (RNDR) gibi tokenlar son yedi günde hafif kazançlar elde etti.

altcoin

Pek çok kişinin muazzam potansiyele sahip bir kripto para birimi olarak gördüğü RNDR, basın saatine göre 1,79 dolardan el değiştirdi. Blok zinciri anonimlik üzerine kurulu olan XMR, söz konusu dönemde yüzde 3,7’lik bir artışla 151,95 dolardan işlem gördü.

Monero (XMR) altcoini yükseliyor!

XMR için daha önceki yükseliş yapısı ayıların eline geçme yolunda olabilir. Zira son 24 saat içinde çok fazla kâr elde edildiği görülüyor. Örneğin XMR’nin 155,89 dolardan 154,04 dolara ve ardından 152,12 dolara keskin düşüşü satış baskısının bir sonucuydu.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) daha önce 42,80’e düştü – bu da alım ivmesinin azaldığının bir işareti. Ancak basın saatine göre RSI 45,58’e toparlanmıştı, yani boğalar hâlâ ayıları piyasanın dışına itmeye çalışıyordu.

altcoin

RSI değerinin 55,00’e yükselmesi hâlinde XMR 155 dolara kadar toparlanabilir. Ancak bu yalnızca satış baskısı önemli ölçüde azalırsa mümkün olacaktır.

Render (RNDR) yüksek bir potansiyele sahip!

Ethereum (ETH) blok zinciri üzerine inşa edilen RNDR’nin çarpıcı performansı dikkatlerden kaçmadı. Aslında birçok analist bu tokenin bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin’den daha iyi performans gösterebilecek tokenlardan biri olduğu konusunda hemfikir.

XMR’nin aksine RNDR ayılara bir tür kontrol vermeye hazır gibi görünmüyordu. 4 saatlik RNDR/USD grafiğine göre boğalar fiyatı 1,85 dolara kadar yükseltmeye çalışıyordu. Bollinger Bantları (BB) da oynaklığın arttığını gösterdi.

Bu RNDR’nin çok fazla fiyat dalgalanması yaşayabileceği anlamına geliyor. Dolayısıyla önemli bir artış şansı var. Ancak bu bantlar arasındaki fiyat hareketine bağlı olabilir.

RNDR altcoinin fiyatı orta bandın üzerinde kalır ve üst banda doğru hareket ederse token bir yükseliş görmek için yeterli güce sahip olacaktır. Ancak altcoinin değerinin artması için basın sırasında 49,97 olan RSI’ın da 50,00’nin üzerinde kalması gerekiyor.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *