Çılgın tahmin: Ripple (XRP), Bitcoin’i geçecek ve lider olacak!
Çılgın tahmin: Ripple (XRP), Bitcoin’i geçecek ve lider olacak!

Bitcoin’de kısa vadeli boğa hareketi, XRP’nin ödeme seçeneği ve XLM balina hareketi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Wall Street trader’ı Tone Vays, Bitcoin’de düşüşün devam ettiğini, ancak ufukta 6.000 dolara kadar bir değer kazanımın olabileceğini belirtti.

“Bitcoin kısa vadede 6000 dolar olabilir.”

Tone Vays düşüncelerini şu şekilde paylaştı:

Ayı piyasasının bittiğini sanmıyorum, ancak burada dengeleniyoruz. Birçok insan bir kez daha boğaların tarafında oluyor. Sanırım 5.000 dolara, belki de 6.000 dolara kadar çıkabileceğimize inanıyorum, ancak yine de bu yıl içinde 3.000 doların altında düşük fiyatlar göreceğimizi düşünüyorum…

İnanıyorum ki, bu durumda 4.200 dolar gibi bir direnç seviyesine ne kadar çok çarparsa, kırılma ve yukarı çıkma olasılığı o kadar yüksek olur. Tıpkı 2018’de 6.000 dolara takılıp kaldığımız gibi, sonunda o seviyenin altına düşme ihtimalimiz de o kadar yüksek.

Ayrıca Vays, uzun vadeli bir Bitcoin hodler’ı kalacağını söyledi, ancak Bitcoin 10.000 doları geçene kadar ayı piyasasının sona erdiğini söyleyemeyiz dedi.

PayGlobal XRP’yi Piyasaya Sürüyor

İngiltere merkezli ödeme platformu PayGlobal, XRP’yi ilk kripto ödeme seçeneği olarak eklediğini bildirdi.

Mali Davranış Otoritesi (FCA) tarafından düzenlenen şirket, kullanıcılarının artık XRP’lerini yerel ATM’lerde fiat ve nakit paraya çevirebileceklerini söylüyor.

Bir Milyar Stellar (XLM) transferi

Kripto balina gözlemcileri bir milyar XLM’nin hareketini izliyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1108089364666638336

Aktarım, Stellar Development Foundation’dan kaynaklandı ve fonların Vakıftan son zamanlarda perakende ve profesyonel ticaret platformlarında XLM’i listeleyen kripto borsası Coinbase’e gönderildiğine dair spekülasyonları tetikledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin