Bitcoin düştü, 66 milyon dolar tasfiye edildi!
Bitcoin düştü, 66 milyon dolar tasfiye edildi!

Bitcoin yükselince pişmanlıklar da ardı ardına gelmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Barstool Sports’tan Dave Portnoy, 13 Mart’ta kripto para birimi ilk kez 61.000 $ eşiğini aştıktan sonra tüm Bitcoin tutkunlarını tebrik etmek için kısa süre önce bir “acil basın toplantısı” düzenledi.

Portnoy bu noktada fırsatı kaçırdığı düşüncesi içerisinde.

Portnoy, en büyük kripto para birimi 12.000 $’ın altında işlem görürken Winklevoss ikizleriyle görüştükten sonra 13 Ağustos’ta 200.000 $ değerinde Bitcoin satın aldı. Ayrıca Chainlink (LINK) ve Orchid (OXT) gibi diğer altcoinlerle de uğraştı.

21 Ağustos’ta, bekleyip izleyeceğini iddia ederek kripto paralarını zararına sattı.

Viva La Coin’nin hesaplamalarına göre, yatırımının 1 milyon doları geçmesinin ardından Portnoy yenilgisini nihayet kabul etti.

Hala deneyebilir

Kripto para topluluğu, hala Portnoy’u bir Bitcoin destekçisine dönüştürme niyetinde ve Blockstream CSO’su Samson Mow, kripto para birimini buradan geri satın alırsa bir dahi gibi görünebileceğini tweet atıyor:

Yine de 61.000 $’dan geri satın alabilir ve 10 yılda bir dahi gibi görünebilirsiniz.

Portnoy videosunda parasını bildiği şeylere yatırdığını anlatıyor. Yine de, kripto para birimlerini satmasaydı daha fazla kârı olacaktı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin