Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu
Rapor: Eylül ayının en büyük türev borsası belli oldu

Bitcoin yeniden 10 bin doların altında: Analistler ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son haftalarda 10 bin dolar seviyesinin üstünde kalmak için çabalayan Bitcoin, bir kez daha başarılı olamadı. Son 24 saatte %5’in üstünde değer kaybeden BTC haberin yazıldığı esnada 9 bin 606 dolardan işlem görüyor.

Hacim eriyor

Kripto para piyasasının toplam hacmi de düşüşte. Dün TSİ 20.30 sularında 298 milyar doları geçen toplam piyasa değeri önce yavaş yavaş, gece yarısının ardından ise hızla çöküşe geçti. Bugün 00.02-1.12 aralığında hacimden 25 milyar dolar silindi. Son olarak gelinen nokta ise 278,4 milyar dolar.

Bitcoin fiyatının bir sonraki düzeltmesi bekleniyor ve halving yaklaşıyor. Bu önemli tarihe sadece 82 gün kaldı.

En zengin yüzde 1’lik Bitcoin zengini dilimine girmek için ne kadar BTC’niz olmalı?

Jehan Chu: “Bitcoin (BTC) yeniden yükselişe geçecek.”

Son düşüş eğilimi, bazı analistler tarafından tahmin ediliyordu. Kenetic analisti Jehan Chu’ya göre Bitcoin yakında yükseliş trendine tekrar kavuşacak:

Bugünkü satışlar, kısa vadeli kârlardan ibaretti. Bunun gibi geri çeklimeler yaygındır, salınımlar bekleyebiliriz. Bu yılın Bitcoin görünümü yukarı yönlü.

Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve XRP de bir parça güç kaybetti. Bu varlıklar bir kez daha yukarı yönlü ivme kazanacak gibi görünse de bu senaryo henüz gerçekleşmedi.

LunarCRUSH’ın kripto gözlemcisi ve trader Joe Vezzani, birkaç büyük tasfiye gördüğünü iddia ediyor:

QuantifyCrypto’dan John Barry, genel fiyat düşüşüne yüklü EOS varlığını satan bazı büyük balinaların sebep olabileceğini varsayıyor. Ayrıca Bitfinex borsası, short ve long ürünlerin çoğunu kapatırken iyi performans gösterdi. Düşüş sırasında short pozisyonlar %6 azaldı. Ayrıca kripto para birimlerinin çoğu kaybediyor, ilk 100’den 87 kripto para düşüşte.

Kripto analisti Josh Rager ise BTC’nin düşeceği görüşünde. 9.300 doların altını göreceğimizi iddia eden Rager’e göre Bitcoin 8.600-8.700 dolar seviyelerine dönebilir. Ayrıca piyasa yükseliş eğilimini geri döndürmek istiyorsa fiyat 9.800 doların üstüne tırmanmalı.

coinspeaker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin