Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?
Uzman görüşleri: Bitcoin yükselmeyi sürdürecek mi?

Bitcoin yeniden 10 bin doları aştı! Bu kez kalıcı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçtiğimiz pazar günü 10 bin doları aşarak son üç buçuk ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Hafta başında gerileyen BTC, yatırımcıları korkuturken bugün bir kez daha atak yaptı ve tekrar beş haneli fiyata ulaştı.

Bitcoin yeni zirvelere doğru

Birçok analist söz konusu düşüşün Bitcoin satın alan yatırımcıların büyük satışlarından kaynaklandığını iddia etti. HODLer’lar ise Bitcoin’in bu yıl yeni zirvelere ulaşmasını bekliyor, özellikle de yaklaşan halving ışığında…

Bitcoin bir saat içinde 10.000 dolar ve 10.100 dolar seviyelerini geçerek %3,66 oranında yükselirken, ticaret hacminde de büyük bir artış kaydetti. Haberin yazıldığı anda Bitcoin fiyatı 10 bin 169 dolar olarak kaydedildi.

MACD, 1 saatlik zaman diliminde giderek yükseliş gösterdi. Bu da kısa vadede daha fazla artış görebileceğimiz anlamına gelebilir. Buna ek olarak, fiyat yakın gelecekte ilave kazançların bir başka sinyali olan 50 hareketli ortalamayı geçmeyi başardı.

Göstergeler olumlu

BTC volatilitesi de yükseliyor. Bollinger bantları son fiyat mumunun etrafında genişliyor. Bununla birlikte, Bitcoin için son fiyat mumlarının bantların sınırlarının üzerine çıkması, bazıları için endişe kaynağı olabilir.

Topluluktaki birçok kişi bu yükselişin, özellikle kripto para biriminin halving’ine üç ay kala yeni zirvelerin öncüsü olmasını bekliyor. Ancak bu hareketin geçici bir durum mu yoksa gelecekteki rekorların bir işareti mi olduğunu sadece zaman gösterecek.

ambcrypto

11 Şubat Bitcoin analizi: Dünkü düşüş boğa piyasasının sonu mu demek?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin