Bitcoin yatırımı yapmak için işte 3 neden…

Bitcoin yatırımı yapmak için işte 3 neden…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar beklenenden daha iyi ABD GSYİH verilerine tepki vermeye devam ediyor. ABD’de gayri safi yurtiçi hasıla, %2,9 olan beklenenden daha iyi bir şekilde %3,2’ye revize edildi. Bitcoin, bugünkü seansta çoğunlukla konsolide oldu ve fiyatlar 16.800 dolar civarında işlem gördü.

Bitcoin, piyasalar en son ABD Q3 GSYİH rakamlarına tepki vermeye devam ederken, Cuma günü bir kez daha konsolidasyondaydı. Peki 2023 yılı gelmeden Bitcoin yatırımı için doğru zaman mı?

Neden Bitcoin yatırımı yapmalıyım?

0,786 Fibonacci geri çekilme seviyesi ve 18250 doların birleşik desteğinden kesin bir düşüş eğilimi, Bitcoin’i daha uzun düzeltme için teşvik etti. Sürekli satışla, BTC fiyatı daha da indirimli olacak ve ilgilenen yatırımcılar daha ucuz bir fiyattan birikim yapabilecek. Bu nedenle, bu düzeltmede Bitcoin yatırımı için üç neden var.

Bitcoin’de uzun geri dönüş 

Bitcoin yatırımı için ilk olarak uzun bir geri dönüş ön planda. Birkaç yatırımcı agresif bir düşüş trendi olduğunu düşünse de, tarihsel kayıtlar bu uzun düzeltmenin Bitcoin için yaygın olduğunu gösteriyor.

RSI göstergesi yükseliyor

Kripto paranın fiyat hareketinin hızını ve büyüklüğünü ölçen Göreceli Güç endeksi (RSI), altta yatan devam eden eğilimi yansıtıyor. Bu nedenle, Bitcoin fiyatındaki son iki düşüşe rağmen RSI eğimi yükseliyor. Bu da talep baskısının arttığını gösteriyor.

Bitcoin fiyatı boğa modelini izliyor

Haftalık zaman çizelgesi, Bitcoin fiyatını düşen bir kama paterni içinde rezonansa bıraktı. Bu modelin temel kavramları, fiyat hareketi daha iyi sallanırken düşüş momentumunun kaybolduğunu gösteriyor. İki yakınsak eğilim, satıcının daha derin düzeltmeyi desteklemekte başarısız olduğunu gösteriyor.

Sonuç olarak, Bitcoin yatırımı için sonunda genel eğilim çizgisini kırması ve yönlü bir fiyat rallisini tetiklemesi bekleniyor. Dolayısıyla, piyasa duyarlılığı düzelirse, bu model için ideal hedef 25.460 dolar olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin