Winklevoss kardeşler, Facebook Coin hakkında ilk kez konuştu
Winklevoss kardeşler, Facebook Coin hakkında ilk kez konuştu

Bitcoin yatırımı ile milyarder olan ünlü Winklevoss kardeşler, şimdi Malta’da

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss, dünyanın en büyük Bitcoin şirketlerinden birine sahip. Bitcoin’e ciddi bir yatırım yaptıktan sonra milyarder olan  Winklevoss kardeşler, Malta Blockchain Summit’de topluluğa hitap etmek için bu Kasım ayında Malta’ya gidecekler.

Ünlü Winklevoss kardeşler, Malta Blockchain Summit’de topluluğa seslenecek

Winklevoss ikizler, Mark Zuckerberg‘i “The Social Network” adlı film ile popülerleşen bir anlaşmazlıktan dolayı 65 milyon dolar karşılığında dava ettiler. Bu dava sonucunda Winklevoss ikizleri aldıkları para ile 11 milyon dolar değerinde Bitcoin satın aldılar ve kripto para birimi o dönemde 120 dolardan işlem görüyordu.

Winklevoss ikizler, 2014 yılında Ethereum için dünyanın ilk düzenlenmiş borsası olan Gemini’yi kurdular. Ayrıca ABD’de bir Bitcoin ETF’si başlatmak için bir patent başvurusu yaptılar, ancak düzenleyicilerden bu konuda onay alamadılar. Kasım ayı başında ise Eman Pulis tarafından düzenlenen Malta Blockchain Summit’e katılacaklar. Zirve’ye katılacak diğer konuşmacılar arasında Başbakan Joseph Muscat, dünyanın ilk android vatandaşı olan Sophia ve işadamı John McAfee’de bulunuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin