featured

Bitcoin yatırımcılarına uyarı: 2023’te izlenmesi gereken 4 önemli tarih!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin‘in son zamanlarda 30.000 doları aşan yükselişi, kripto para birimi sektöründe yeniden canlanma beklentileri yaratırken yatırımcılar 2023 yılı boyunca dört önemli tarihi yakından takip etmelidir.

Bitcoin’in kısa süre önce 30.000 doları aşmasıyla birlikte, dijital para biriminde potansiyel bir patlama yaşanabileceği konuşulmaya başlandı. Ancak yatırımcılar, yıl boyunca Bitcoin üzerinde ek satış baskısı yaratabilecek dört önemli tarihi yakından izlemelidir.

BTC fiyat hareketini etkileyebilecek tarihler

Önde gelen bir kripto para birimi analiz firması olan CryptoQuant, ABD hükümetinin kripto para biriminden ele geçirdiği Bitcoin varlıklarını satabileceği dört önemli tarihi (26 Mayıs, 7 Ağustos, 19 Ekim ve 30 Aralık 2023) belirledi. Bu Bitcoin varlıkları, Silk Road davasıyla bağlantılı tarihi el koymalardan kaynaklanıyor.

Yakın tarihli bir mahkeme dosyasında ABD hükümeti, Silk Road davasıyla ilgili el konulan Bitcoin varlıklarının 9.800 BTC’sinin 14 Mart’ta toplam 215.7 milyon dolar değerinde satıldığını doğruladı. Hükümet, yıl boyunca toplamda yaklaşık 41.500 BTC’yi dört parti halinde satmayı hedefliyor.

CryptoQuant’ın analizi, ilk toplu satış ile bir sonraki önemli tarih arasındaki 73 günlük aralığın, hükümetin satış stratejisinde olası bir modeli gösterdiğini öne sürüyor. Ancak bu modelin devam edip etmeyeceği veya sadece bir tesadüf olup olmadığı, zamanla görülecektir.

Yatırımcılar, yukarıda belirtilen önemli tarihleri takip ederek kripto para piyasasındaki hareketlilikler hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin