Google çöktü, 1 saat erişim sağlanamadı: Merkezsiz ağlara ihtiyaç artıyor
Google çöktü, 1 saat erişim sağlanamadı: Merkezsiz ağlara ihtiyaç artıyor

Google’de 2 yıl sonra bir ilk: Bitcoin yatırım amaçlı aramalarda lider

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google, kısa bir süre önce 2018-2019 için yıllık arama sorgusu istatistiklerini yayınladı ve Bitcoin anahtar kelimesinin Google trend’lerinde “Hisse Senedi” anahtar kelimesini aştığı görüldü. Geçen yıl, Bitcoin terimi için yapılan aramalar oldukça azdı, ancak son zamanlarda tekrar ön plana çıkmaya başladı.

Bitcoin’e ilgi artıyor

2 yıl sonra, Bitcoin arama terimi sonunda Google’da Hisseleri aştı, ancak küçük bir hacme ulaşılsa da, bu Bitcoin için bir kazanç. Bununla birlikte, yılın en çok sorulan sorusu yine Bitcoin hakkındaydı “Bitcoin Nedir?”. Ayrıca Ekim 2017’den bu yana, Google’ın aramaları sırasında Bitcoin ilk defa hisse senedinin üzerine çıkması, ilginin Bitcoin’e ve diğer kripto para birimlerine doğru arttığını gösteriyor.

Son zamanlarda, Bitcoin’i arayan ve ona yatırım yapan bir eğilim görüyoruz. Bitcoin sahibi olan birçok kişi öne çıktı ve Bitcoin’in popülaritesinde bir artış oldu. Sosyal medya etkileyicileri, Bitcoin kullanımını teşvik eden yatırımcılar ve Bitcoin ile ilgili endişelerini artıran hükümetler, tüm bunlar Bitcoin’in dünyadaki trend konulardan biri olarak kalmasına yardımcı oldu. İnsanlar Bitcoin’i bir yatırım olarak görmeye başladılar ve tüm kötü reklamlar Bitcoin’in yükselişine yol açtı. İtme gücü o kadar yüksek ki, BTC internetteki en çok aranan terimlerden biri oldu.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin