İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı
İki farklı Bitcoin balinasında işlem hacmi 1,2 milyar doları aştı

Bitcoin ve Ripple balinaları hareketlendi: Milyonlarca dolar değerinde kripto para taşınıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve Ripple balinaları (büyük miktarlarda kripto paraya sahip hesaplar) yüzlerce milyon dolarlık BTC ve XRP’yi bilinmeyen cüzdanlara ve borsalara taşıyor.

Twitter’da yüksek meblağ ile gerçekleştirilen transferlere dikkat çeken Whale Alert’a göre bazı bilinmeyen cüzdanlarla kripto borsası Binance arasında 100 milyon dolarlık Bitcoin işlemleri görüldü.

Bitcoin ve Ripple balinaları hareketlendi

  • Perşembe akşamı bir kripto para kullanıcısı, bilinmeyen bir cüzdana 9.999,9 BTC (80.331.150 USD) transfer etti. Birkaç saat sonra, cüzdan sahibi aynı miktarı yeniden gönderdi.
  • Başka bir transfer ise birkaç saat önce bilinmeyen iki cüzdan arasında 9.240,756 BTC (74,752,460 USD) ile gerçekleşti.

Geçtiğimiz 24 saat içinde bazı bilinmeyen cüzdanlarla borsalar arasında 100 milyon dolarlık Bitcoin transferleri gerçekleşti. Söz konusu borsalar arasında 40 milyon dolarla Poloniex ve 16 milyon dolarla Bitfinex yer alıyor. Ayrıca Xapo’dan da bilinmeyen bir cüzdana 10 milyon dolarlık transfer gerçekleşti.

Bitcoin piyasası son haftalarda nispeten sabit kaldı. Geçen ayın ortasında Bitcoin fiyatı 10.000 dolar civarındaydı ancak ayın sonuna doğru 8.000 dolar seviyesine geriledi. Fiyat ekim ayı boyunca oldukça sabit kaldı.

Ancak son 24 saat içinde, büyük hareketlerin ekosistem boyunca dalgalanması nedeniyle fiyat artmaya devam ediyor.

decrypt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin