CNBC analisti: “Bitcoin ve kripto cini şişeye geri koyulamaz.”
CNBC analisti: “Bitcoin ve kripto cini şişeye geri koyulamaz.”

CNBC analisti: “Bitcoin ve kripto cini şişeye geri koyulamaz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’den Joe Kernen, Bitcoin gibi dijital varlıkları durdurma çabalarının boşuna olduğunu söyledi. Squawk Box’ın yeni bölümünde Kernen, kripto cinini şişeye geri koyma çabalarının endüstriyel devrimi durdurmaya çalışmak gibi olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

Başka birine para aktarma konusunda ele alın, sürtünmeyi sıfıra indirebilirsiniz. Amazon perakende satışlarını sıfır sürtünmeyle yapabilirsiniz.  Ne kadar güç kazanacağını düşüne biliyor musun? Bu, birçok insanı işsiz bırakacak. Bu tür bir yenilikçi yıkım, sanayi çağını durdurmaya çalışmak gibi. Yapamazsın.

Bitcoin, altının rakibi

Buna cevaben, varlık yönetimi şirketi Morgan Creek Digital’in yönetici direktörü Bitcoin boğası Anthony Pompiano, ABD başkanının ve Federal Reserve System’in başkanının son açıklamalarında Bitcoin’i uluslararası sahneye koymalarının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için bir adım ileri attı:

Dün çok büyük bir gündü, binlerce yıldır var olan altının, 7 trilyon dolarlık bir varlığa anca ulaştığını unutmamak lazım. Bitcoin 200 milyar dolar. On buçuk yıl oldu. Şimdi Federal Reserve System’in başkanı, altın ve Bitcoin’in birbirlerine nasıl alternatif oldukları hakkında konuşuyor. Ve sonra ABD başkanı ortaya çıkıp Bitcoin’i tanıdığını ilan ediyor.

On buçuk yıl önce Başkanın sihirli internet parası hakkında konuşacağını söyleseydin, o gün asla hayal bile edemezdik. Ve bence gördüğümüz, güvendiğimiz bir değişim. İnsanlara mı güveniyoruz yoksa paraya sponsorluk yapacak algoritmalara mı güveniyoruz?

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin