Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!
Ethereum tabanlı altcoin’de inanılmaz artış!

Bitcoin’in her adımını bilen Brandt’tan yeni BTC ve altcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi piyasası son zamanlarda ani bir düşüş yaşadı ve kayıp birkaç saat içinde 30 milyar doları aştı. Ancak usta Bitcoin ve kripto para analisti Peter Brandt, Bitcoin ve altcoin’lerin daha kötüye gidebileceğini söylüyor.  Peter Brandt toplam piyasa değerinin %80 düzeltme görebileceğini ve altcoin’lerin bu düzeltmeden daha fazla etkileneceğini vurguluyor.

Peter Brandt: “Bitcoin yüzde 80’lik bir düzeltme görecek.”

Peter Brandt, bu ayın başlarında yaptığı açıklamada, Bitcoin daha fazla düzeltmeyle karşılaşırsa Ripple (XRP)’ın 0,16 dolara düşebileceğini söyledi. Şimdi popüler analist, altcoin’lerin şu anda %80 düzeltmeyi öngördüğü sırada korkunç derecede acı çekebileceğini söylüyor.

Altcoin’ler, tarihsel olarak Bitcoin fiyatı arttığında acı çekti ve Bitcoin düzeldiğinde durum daha da iyiye gitmedi. Yazma sırasında Bitcoin’in piyasadaki hakimiyeti, Bitcoin daha da genişlerse altcoin’leri ezeceği öngörülen bir seviye olan %66’nın biraz üzerindedir. Bu nedenle, piyasanın toplam değerindeki genel bir düşüşün aslında altcoin’lere çok fazla zarar vermesi şaşırtıcı değil.

Peter Brandt: “Altcoin’ler bu düzeltmede çok acı çekecek!”

Düzeltmenin kesinliği, piyasanın özellikle Bitcoin için harcadığı hıza dayanıyordu. Brandt, daha önce Bitcoin’in ivme kaybetmeye başladığını ve daha az dik bir eğim almak için geri çekilmek zorunda kalacağını söyledi. Brandt’ın tahminleri çoğu zaman gerçekleştiğinden, %80’lik bir düzeltme olasılığına karşı çıkmak zor olacak. Sorun, Bitcoin’in gerçekte ne kadar dibe dalacağıdır.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin