Bitcoin vadeli sözleşmelerinde yeni bir rekor: 370 milyon dolarlık hacim kaydedildi!
Bitcoin vadeli sözleşmelerinde yeni bir rekor: 370 milyon dolarlık hacim kaydedildi!

Bitcoin vadeli sözleşmelerinde yeni bir rekor: 370 milyon dolarlık hacim kaydedildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chicago Ticaret Borsası (CME) şu anda Bitcoin vadeli işlemlerinde günlük ortalama 370 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti.  Bu, geçen yılın aynı dönemine göre %132’lik bir artışı temsil ediyor.

Bitcoin vadelileri, CME’deki günlük hacmi %132 artırdı

CME, Bitcoin vadeli işlemlerinin günlük ortalama işlem hacminde çok önemli bir büyüme olduğunu bildiriyor. Tim McCourt’a göre, trader’ların faaliyetleri yıllık bazda önemli ölçüde arttı. Bu konuda Tim McCourt, Bitcoin vadeli işlemlerinin günlük ortalama 7.237 sözleşme olduğunu ve geçen yılın aynı dönemine göre %132’lik bir artışı temsil ettiğini belirtti.  Buna ek olarak, Bitcoin de dahil olmak üzere dijital para birimlerine yatırımcılardan artan bir ilgi var. Bitcoin vadeli işlemlerinin günlük ortalama işlem hacmi 370 milyon dolara yükseldi.  Konuyla ilgili olarak McCourt şunları söyledi:

Kripto paralar için geniş bir yatırımcı ilgisi var, aynı zamanda kripto para ve Blockchain teknolojisi için çeşitli uygulamalara ilgi artıyor. Bu yeni pazarın nasıl büyümeye ve ölçeklenmeye devam ettiğini görmek ilginç olacak.

Uzmanlara göre Bitcoin, 10 yıl önce oluşturulan çok değişken ve riskli bir varlık. Birkaç büyük yatırımcı, lider kripto para birimine yatırım yapmak istemiyor. Çünkü bunun nasıl çalıştığını ve portföylerini nasıl geliştirebileceğini anlamıyorlar.

CME, Bitcoin vadeli sözleşmelerinde rekor kırmaya devam ediyor

Buna ek olarak, CME’deki Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri için en iyi ay Mayıs 2019’du. McCourt’un belirttiği gibi, CME için bir rekor ay oldu. Her gün ortalama 13.600’den fazla sözleşme gerçekleştirildi. Ayrıca borsa, Bitcoin piyasası katılımcılarının risklerini anlamalarına ve en iyi şekilde yönetmelerine yardımcı olmak istiyor.

Chicago Board Options Exchange’in (CBOE) Bitcoin vadeli işlemlerini bu yılın başlarında listelemeyi bıraktığını belirtmekte fayda var. Nedeni kripto para ticaretine yönelik ilgi düşüşlüğüyle ilişkili. Bununla birlikte rekor hacimler kaydeden CME, dünyadaki kurumsal ve daha büyük yatırımcılara Bitcoin vadeli işlem ticareti sunmaya devam ediyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin