Popüler analistten sarsıcı uyarı:
Popüler analistten sarsıcı uyarı: "Hayal kurmayın, Bitcoin bu sene 100 bini görmez!" Ne zaman göreceğini de söyledi

Bitcoin uzun vadeli ve kısa vadeli savaşlarında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım’ın ikinci haftasında Bitcoin yeniden tüm zamanlar zirvesini yeniledi. Geçen ay 66 bin doları geçen BTC, bu hafta ise 69K görerek yeni bir rekora imza attı. Ancak zirvenin hemen ardından yeniden soluklanmaya başlayan Bitcoin yataya bağladı. Bu süreçte gözler yeniden Bitcoin uzun vadeli ve kısa vadeli yatırımcılara çevrildi.

Kurumsal yatırımcıların Bitcoin’i 40 bin dolar ve altında topladığı süreçler geride kaldı. Şu an kurumsal yatırımcıların yeni BTC alımı yapmaması süreci zorlaştırıyor. Bu arada ise Bitcoin uzun vadeli ve kısa vadeli oyuncular dahil oluyor.

BTC, zirve yaptıktan sonra geri çekildi. Bu geri çekilmede Evergrande’nin iflası ve SEC tarafından spot ETF’inin reddedilmesi önemli rol oynadı. Ancak her şeye rağmen gece günlük kapanış 64.000 doların üzerinde geldi.

Bitcoin uzun vadeli ve kısa vadeli son durum

Lider kripto para biriminde uzun vadeciler oldukça hareketli. Özellikle de 7-8 yıl uyku da kalan pek çok hesap harekete geçmiş durumda. Kâr işlemlerini ön plana çıkaran Bitcoin uzun vadeli yatırımcılar varlıkları elden çıkartıyor. Konuyla alakalı popüler analist Will Clemente şunları söylüyor:

Uzun vadeli sahipler hakkında ilk baskılarını yaşadık. 6 aydan uzun bir süredir LTH net pozisyon değişikliğine ilişkin ilk kırmızı baskılarını gördük.

Öte yandan Colin Wu, kısa vadecilerin kâr realizasyonunu değerlendirdi. Cuma günü 62.300 dolara kadar BTC’nin gerilemesi kısa vadecilerin kâr satışı yaptığını gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin