"Dünyada Bitcoin'i uzun vadede durduracak kadar güç yok"

“Dünyada Bitcoin’i uzun vadede durduracak kadar güç yok”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anti-virüs efsanesi ve Bitcoin destekçisi John McAfee, hiçbir şeyin Bitcoin’i durduramayacağını ve Bitcoin’in diğer tüm teknolojiler kadar üstün olacağını söyledi.

Bitcoin için endişelenecek bir şey yok

Ayrıca, kripto pazarlarındaki fiyat manipülasyonuyla ilgili endişelenilmemesi gerektiğini de şu şekilde vurguladı:

İnsanlar güçlü oyuncular tarafından Bitcoin fiyat manipülasyonundan şikayetçi. Unut gitsin. Dünyada Bitcoin’i uzun vadede durduracak kadar güç yok. Rahatlayın ve sabırlı olun.

https://twitter.com/MagUra/status/887023868531048448

Clayton’ın manipülasyonu açıklaması

Görünüşe göre McAfee’nin tweet’leri SEC başkanı Jay Clayton tarafından yapılan son açıklamalardan etkilendi. Clayton geçen hafta yaptığı konuşmada, dijital para piyasalarındaki fiyatları değiştiren başlıca oyunculara atıfta bulundu.

Clayton’a göre manipülasyon, SEC’in Bitcoin ETF’lere yeşil ışık yakmasını engelleyen ana faktördür. ETF’lerin onaylanmasındaki gecikmenin bir başka nedeni de, genel kripto pazarındaki yüksek volatilitedir.

McAfee daha önce SEC’e hakaret etmişti ve hatta Clayton’ı tartışmaya davet etmişti. Ancak, bu tartışma hiç olmadı.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin