Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor
Bu ülkedeki mağazalar artık Bitcoin (BTC) satıyor

Golden cross görüldü, Bitcoin tarih yazmak için geri geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in üç günlük çizelgesi, Şubat 2016’dan bu yana ilk kez uzun vadeli bir boğa piyasası göstergesi olan golden cross’u oluşturdu.

Bitcoin halving öncesi hareketlendi

50 mum fiyat ortalaması, üç günlük grafikte 200 mum ortalamasının üzerinde bir yükseliş göstererek, altın bir boğa piyasası göstergesini doğruladı. Bu, Bitstamp verilerine göre, 3 Şubat 2016 tarihinden bu yana üç günlük grafikteki ilk oluşum. Daha önce yaşanan oluşumda en büyük kripto para, 20.000 dolar seviyesine kadar güçlü bir ralli yaşadı.

Golden cross,  2016 ve 2019

Bitcoin, madencilik ödülünün yarıya düşürülmesinden altı ay önce 3 Şubat 2016 yılında golden cross gördü. Ardından kripto para birimi, Aralık 2017’ye kadar 20.000 dolarlık rekor seviyeye yükseldi. 12 aydan daha kısa bir süre kalan başka bir halving (etkin bir tedarik kesintisi) yaklaşıyor. CoinDesk analisti Omkar Godbole’a göre tarih tekerrür edebilir.

BTC, Haziran ayının en yüksek seviyesi olan 13.880 dolardan yüzde 31,55 düşüşle 9.500 dolar değerinde el değiştiriyor. Kısa süreli teknik tablolara göre kripto para birimi gelecek 24 saat içinde 10.000 dolara yükselebilir.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin