Binance CEO'sunun çarpıcı Bitcoin tahmini viral oldu
Binance CEO'sunun çarpıcı Bitcoin tahmini viral oldu

İşte 2 popüler analistten yeni Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin son zamanlarda ciddi değer kaybı gördü ve fiyat 10 bin dolarlık kritik direnç seviyeisnin altına bile kaydı. Şu anda da BTC, 10 bin doları altında ticaret yapıyor. İşte krtitik seviyelerde dolaşan BTC için iki ünlü analistin fyat tahmini…

Nunya Bizniz: “Bitcoin uzun bir birikim aşamasında yer alıyor.”

Nunya Bizniz isimli popüler bir analist, Bitcoin’in mevcut fiyat hareketlerini önceki iki boğa döngüsü ile karşılaştırıyor. Analist şu anda uzun bir birikim süresinde olduğumuzu belirtiyor. Nunya Bizniz’e göre bu birikim süresinden sonra büyük bir boğa piyasası göreceğiz.  Görünüşe göre analiste göre 3.150 dolardan, 14.000 dolarlık zirveye yükselen Bitcoin, genişleme aşamasıydı. Şimdi olan şey, biriktirme aşamasıdır. Peki, bu yeniden birikim aşaması tam olarak nereye varacak? En azından şu anki krizde, 8.000 dolar civarında analistler arasında fikir birliği var gibi görünüyor.

Crypto Kea: “Bitcoin 7.505 dolara kadar düzeltme görecek ve bu seviyede duracak.”

Ünlü kripto para analisti Crypto Kea, tarihin kendisini tekrar etmesi ve Bitcoin’in 2012 ve 2017’de olduğu gibi kısa vadeli düşüş eğiliminden tersine dönmesi durumunda, 7.148 ila 8.700 dolar arasında herhangi bir yerde destek bulabileceğini belirtti. Bu seviye, şu anda 5.957 dolar olan 200 günlük hareketli ortalamanın 1,20 katı ile 1,46 katı arasındadır. Crypto Kea, büyük olasılıkla “en muhtemel hedefin” 7.505 dolar olacağını vurguladı. Bu seviye şu anki Bitcoin fiyatında %20 düşüş olacağına işaret ediyor.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin