bitcoinsv
Bitcoin SV işte bu gelişmenin ortaya çıkmasından sonra sıçrama yaptı

Bitcoin SV işte bu gelişmenin ortaya çıkmasından sonra sıçrama yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında büyük ölçüde durgun bir fiyat hareketinin olduğu bir günde, ilk 10 kripto paradan biri olan Bitcoin SV, genel yatay eğilimin dışında hareket ediyor. Bitcoin SV bugün ilk saatlerde 116 dolardan işlem gördü, ancak aniden 128 doların üzerinde bir seviyeye fırladı.

Bitcoin SV yükselişinin arkasında ne olduğu henüz kesin olarak belli değilken bununla birlikte, Bitcoin SV savunucusu ve Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright ile eski iş ortağı merhum David Kleiman’ın mülkü arasında devam eden yasal savaşta bazı gelişmeler oldu.

Dünden yapılan bir Güney Florida Bölge Mahkemesi’ne göre, davadaki davacılar 6 Ocak’ta toplam 428 belge aldı. Bu belgeler arasında “Tulip Trust III” olarak anılan gizli bir belge bulunuyor.

Tulip Trust belgelerinde ne var?

Yargıç Reinhart’a göre, orijinal Tulip Trust belgesi yanıtladığından daha fazla soru işareti bıraktı. Wright daha sonra bununla ilgili birden fazla belge olduğunu söyledi. Daha sonra Tulip Trust II’yi üretti. Dünkü duruşma, konuyla ilgili üçüncü bir belgenin ilk görüşmesiydi.

Davacılar Craig’in gizlilik talebine, belgede bulunan ve potansiyel olarak hassas, konuyla ilgili olmayan bilgileri mahkemeden gizleme hakkı verilmesi gerektiğini belirterek yanıt verdiler. Ancak, Kleiman hukuk ekibi belgenin tamamının gizlilikle ele alınması gerektiğine inanmıyor. Davacılar, bu nedenle, davalıya önerilen düzenlenmiş metni mahkemeye sunmaları için 10 gün verilmesini talep etti.

Craig Wright ve Kleiman

Daha önce BeInCrypto tarafından bildirilen dava 2018’de başladı. Dave Kleiman’ın kardeşi Ira, Bitcoin’in başlangıç döneminde Satoshi Nakamoto tarafından çıkarılan 1,1 milyon BTC’nin yarısına hak kazanması gerektiğini iddia ediyor. Wright, Satoshi olduğunu iddia ettiğinden, Ira, ölümünden sonra kardeşinin Bitcoin’lerini çaldığı için ona dava açıyor.

Geçen yıl Wright, Kleiman arazisine yerleşmeyi kabul etmişti. Ancak, o zamandan beri mahkeme tarafından emredilen 500.000 BTC’yi ödeyemeyeceğini söyledi. Ayrıca, davayı kaybetmesinin Bitcoin için felaket olacağını söyledi, çünkü Kleiman stoklarını hemen satarak Bitcoin fiyatını çökertebilir.

Sanık, Bitcoin önbelleğinin anahtarlarının orijinal Tulip Trust belgesinde şifreli olduğunu ve erişilemediğini söylüyor. Ayrıca daha önce anahtarları 1 Ocak’ta alacağını söylemişti, ancak onları gerçekten alıp almadığını henüz onaylamadı.

Bitcoin SV savunucuları heyecanlı

Belgenin içeriğini görmeden söylemek zor olsa da, Tulip Trust III’ün varlığının ortaya çıkması yatırımcıları heyecanlandırıyor gibi görünüyor. Önde gelen diğer kripto paralar bugün yatayda işlem yaparken, Wright’ın kendisinin desteklediği Bitcoin Cash hard forku Bitcoin SV, yüzde 15’den fazla arttı. Yatırımcılar, yeni belgenin Wright’ın iddia ettiği gibi Bitcoin’in ortaya çıkışının ayrılmaz bir parçası olduğunu ortaya koyacağını umuyor.

bitcoin sv

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin