Popüler Bitcoin borsası Coinbase
Coinbase artık New York'ta da Stellar ve Chainlink’i desteklemeye başlıyor

Coinbase, Bitcoin Cash işlemlerine devam ediyor ancak Bitcoin SV için gelecek pek parlak değil

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase dün yaptığı açıklamada Bitcoin SV’nin (BCHSV) kaderini belirledi. Coinbase 20 Kasım Salı günü yaptığı duyuruda, Bitcoin Cash’in işlem görmeye başladığını ve Bitcoin Cash ABC’nin Bitcoin Cash olarak benimseneceğini duyurdu.

Bitcoin SV’nin geleceği ne durumda?

Coinbase açıkladı:

Toplulukta, BCH ABC zincirinin Bitcoin Cash (BCH) unvanını koruyacağına dair fikir birliğine varıldığını gözlemledik. Coinbase ayrıca BCH için bu atamayı da kabul edecek.

Coinbase, BCHSV’nin geri çekilmesini destekleyeceklerini, ancak bir alım satım desteğinin olmayacağını belirtti:

Şu anki amacımız, BCHSV zinciri için geri çekme hizmetlerini desteklemektir, böylece müşterilerimiz gelecekteki bir tarihte para çekebilirler. Bu geliştirme çalışmasının en az birkaç hafta süreceğini düşünüyoruz.

Bu duyuru, Kraken borsasının önceki kararlarını tersine çevirmeyi ve BCHSV’ye destek vermeyi seçtikleri haberinin ardından geldi.

Kraken bir blog gönderisinde şu açıklamalarda bulundu:

UYARI: Bitcoin SV, Kraken’in normal listeleme gereksinimlerini karşılamıyor. BCHSV, aşırı yüksek riskli bir yatırım olarak görülmelidir. Yatırımcıların çok dikkatli olması gerekiyor.

https://twitter.com/el33th4xor/status/1064571586274045952

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin