Uyuyan Bitcoin’ler bir bir uyanıyor! 11 yıllık 1000 BTC transfer edildi
Uyuyan Bitcoin’ler bir bir uyanıyor! 11 yıllık 1000 BTC transfer edildi

Bitcoin son 10 yıldaki varlıkların en iyi performans göstereni oldu – işte ayrıntılar

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Bitcoin şimdiye kadarki en önemli yılını kapatmak üzere. Varlık son on yılı 2011’den beri en iyi performans gösteren varlık olarak kapatıyor ve daha yeni başlayan on yıllık bir büyümenin altını çiziyor. İşte Bitcoin’in son on yılda finans dünyasının geri kalanına karşı nasıl performans gösterdiği.

Erken Bitcoin günlerinden şimdiye

Bitcoin teknik raporu ilk olarak 2008’de yayınlandı ve her şeyi başlatan oluşum bloğu 2009’da çıkarıldı. 2010’da, BTC ve iki pizzayı içeren ilk ticari işlem gerçekleşti.

Ancak varlığın 1 doların üzerine çıktığı ve para birimi olarak yaygın olarak kullanılmaya başlandığı zaman dilimi 2011 yılıydı. Özellikle de Silk Road dark web pazarındaki işlemler için kullanılıyordu.

Oradan, bu şekilde kullanılmaya devam etti, ancak piyasa değeri büyüdükçe diğer birçok kullanım durumunu da üstlendi. Bugün 2020’de kurumlar, milyarderler, ünlüler ve şirketler değer depolamak ve enflasyona karşı korunmak için BTC satın alıyor.

Son 10 yolda BTC

Varlığın 2011’deki ilk günlerinden, eşler arası elektronik paranın mevcut dijital altın anlatısına kadar ortaya çıkan bir biçimi olarak, BTC başına fiyat 30.000 $’ın biraz altına yükseldi.

Veriler, kripto para biriminin son on yılda diğer tüm varlıklardan daha iyi performans gösterdiğini ve yüzde 6 milyonluk şaşırtıcı bir artış gösterdiğini gösteriyor.

Varlığın halihazırda 1 $ ‘dan 30.000 $’ a ve %6.000.000’in üzerine çıktığı perspektifinden bakıldığında, Bitcoin’e yatırım yapmak için çok geç olduğu yönünde yanlış bir izlenim veriyor. Ancak kripto para biriminin potansiyeli ve vaadi nedeniyle, nihayetinde kripto para başına yüz binlerce ila milyonlarca dolarlık fiyatlara ulaşabilir.

Şu anda bile Bitcoin’e giren en parlak yatırımcılardan bazıları, Google veya Apple’a erken yatırım yapmak gibi bir şey yaptıklarını dillendiriyorlar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir