Bitcoin sahiplerine 2 milyardan fazla Stellar Lumens dağıtıldı
Bitcoin sahiplerine 2 milyardan fazla Stellar Lumens dağıtıldı

Bitcoin sahiplerine 2 milyardan fazla Stellar Lumens dağıtıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM), kripto para sektöründe istikrarı ile ünlüdür. Kendisini geliştirmek ve bir bütün olarak toplumu geliştirmek için bazı önemli fırsatlar yakalamayı başardı. Ortaklıkların, Stellar ve IBM, Stellar ve Kin Vakfı arasındaki devrimci vizyonu en son Nasdaq’ın da eklenmesiyle arttı.

Bitcoin sahiplerine 2 milyardan fazla Stellar Lumens dağıtıldı

Stellar Lumens, son zamanlarda piyasa değeri ve diğer ilgili faaliyetler açısından da iyi bir performans gösteriyor. Stellar.org tarafından, şimdiye kadar dağıtılan toplam 8.13B XLM kampanyası dahilinde 2 milyardan fazla XLM,  Bitcoin sahiplerine dağıtıldı. 18.57B XLM şu anda açık bir şekilde tutuluyor ya da 400.000’in üzerinde katılımcının ödemeleri ve ticareti için kullanılıyor.

Geçen yılın Mart ayında Stellar Lumens, Stellar.org’un ilk Lumens’in %19’unu ayırma taahhüdünün bir parçası olarak 16 milyar Lumens’i Bitcoin sahiplerine dağıttığını açıkladı. İddialarına göre bunun nedeni, Bitcoin’in ilk Stellar tasarımı sırasında onlara büyük bir ilham kaynağı olmasıydı.

“Bitcoin topluluğu bu teknolojinin etkilerini anlamamızı sağlıyor.”

Stellar Lumens konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin ağı, bir grup güvenilmeyen tarafın ortak bir veri tabanı üzerinde anlaşmasının mümkün olduğunu gösteren ilk kripto para oldu. Bitcoin topluluğu bu teknolojinin etkilerini anlamamızı sağlıyor.

Stellar Lumens yazım sırasında, 5,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle 8. sırada yer alıyor. Stellar Lumens, şu anda %1 oranında artışla 0,28 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin