Analistler Bitcoin’de güçlü bir kırılma bekliyor
Analistler Bitcoin’de güçlü bir kırılma bekliyor

Deneyimli uzmanlardan en güncel Bitcoin öngörüleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların altında olsa da, bazı uzmanlar ilk kripto paranın jeopolitik manzara ve makroekonomik belirsizlikten kaynaklanan sağlam kazançlar içinde olacağına inanıyor. Blockchain firması CommerceBlock’un CEO’su Nicholas Gregory‘e göre, BTC 2020’den önce yeni bir maksimum seviye görebilir. The Independent’a konuşan CEO şunları söyledi:

Bitcoin, bu yıl birkaç küçük patlama gerçekleştirdi ancak başarısız Brexit, büyük ve eşi benzeri görülmemiş bir fırlatma rampası oluşturdu. AB’yi hiçbir anlaşma yapmadan bırakmak, iki ana fiat para biriminde de karmaşaya ve dengesizliğe neden olmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyanın önde gelen fiat paralarının öngörülemeyen koşulları ve kırılganlıklarının ortaya çıkması nedeniyle küresel sistem için bir kimlik krizine neden olacak.

Güvenli liman: Bitcoin

Bu olumlu duruş, DeVere Group’un finansal danışmanlık firmasının baş yöneticisi Nigel Green tarafından da paylaşıldı. Green, Bitcoin’in pazar belirsizliği dönemlerinde büyümeye meyilli olduğunu ve bu durumun kripto parayı güvenli bir sığınağa dönüştürdüğü belirtti.

ABD ile Çin arasındaki ticaret savaşı ve küresel para politikasının gevşetilmesi, bu yıl Bitcoin büyümesinin kilit faktörleri olarak görülüyor. Bununla birlikte Gregory, kripto para piyasasında bir başka boğa hareketi için tetikleyici olabilecek bir başka risk faktörüne işaret ediyor:

2020’ye gelindiğinde, giderek daha popülist ve politik olarak dengesiz bir dünyanın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin güvenli bölge statüsünü güçlendirmesini bekliyoruz.

İngiltere AB’den ayrılmak üzere ve Brexit eylemsizliğinin riskleri hızla artıyor. İngiliz Endüstri Konfederasyonu (CBI) Direktörü Caroline Fairbairn’e göre, bu sonuç “ekonomik kaos” olacak. Bu senaryo gerçekleşirse Bitcoin’in küresel ekonomideki rolü önemli ölçüde değişebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin