''Bitcoin pazar payının yarısını Ethereum'un üstün teknolojisine kaptıracak.''
''Bitcoin pazar payının yarısını Ethereum'un üstün teknolojisine kaptıracak.''

”Bitcoin pazar payının yüzde 50’sini Ethereum’a karşı kaybedecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü bir teknoloji uzmanı ve iş analisti kısa süre önce kripto pazarının geleceği konusunda önemli bir açıklama yaptı. Ian Mcloed’e göre, Bitcoin pazar payının yarısını Ethereum’a karşı 5 yıl içinde kaybedecek.

”Bitcoin pazar payının yarısını Ethereum’un üstün teknolojisine kaptıracak.”

Bitcoin’in pazar payı yaklaşık %51,5 seviyesinde bulunuyor ve şu an 116,5 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine tekabül ediyor. McLoed, Ethereum’un üstün teknolojisinin ve daha geniş uygulama alanlarının bu oranı 2023’te yarıya indireceğini öngörüyor. McLoed düşüncelerini şu sözlerle açıkladı:

Daha ​​güçlü kripto para piyasasında zirveler ve çukurlar oluşmaya devam edecek olsa da, içsel güçlü çekirdek değerleri nedeniyle, Ethereum’un önümüzdeki birkaç yıl içinde istikrarlı bir şekilde artacağına inanıyorum.

McLoed, ünlü sanat bayisi Stephen Howes ile birlikte lanse ettiği, Blockchain merkezli sanat galerisi Thomas Crown Art’da Ethereum Blockchain’ninden yararlanıyor.

Finansal derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, McLoed’in iddiasına destek verdiğini göstermek için tweetlerini gönderdi. Weiss Ratings’in cevabı kripto topluluğu tarafından çok büyük bir şaşkınlık yarattı. Şaşkınlık sebebi ise verilen cevabın çok cesur ve tahminlerin ötesinde olmasıydı. Pek çok gözlemci, Weiss Ratings‘in birtakım açıklamalarını provoke ederek, şirketin belirttiği düşüncelerin güvenilirliğini reddetti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin