featured

Bitcoin Olumsuz Havalara Rağmen 5 Yıl içinde 25.000 $ Olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tom Lee’ye göre Altından daha değerli bir para birimi haline gelen Bitcoin’in, önümüzdeki 5 yılda değeri 25.000 doları görebilir.




CNBC ile yaptığı son röportajında ;

Çin Hükümetinin yaptırımları ile piyasada oluşan olumsuz havaya rağmen piyasaların çabuk toparlanması ve eski günlerine dönme izlenimi vermesi halen fırsatları da beraberin de getirebilir.

Tom Lee’e göre piyasaların bu duruma gelmesinin iki ana nedeni var.  Likitide ve Bitcoin’e olan talep. Çin’in piyasa üzerindeki etkisinin %30 olduğunu hatırlatan Lee, eğer kapatma kararı devam ederse insanların bitcoini yasal olmayan yollarla alacağını dile getiriyor.

Kriptopara sektöründe daha önce de bu tarz inişlerin çıkışların olduğunu söyleyen Lee, ikinci etkenin ise insanların bitcoine olan bakış açı olduğunu söylüyor.

Bitcoin’in yapısını bilen takipçilerin olduğunu ve bu yapıdan kendine fayda çıkaranlarında olduğunu da ekliyor.

Bitcoin, diğer teknolojilerden farklı olması, kendine has özel blockchain tabanı olması ve bilinen ilk kripto para olması kendi talebi fazlasıyla yaratmaktadır.

Lee, bitcoinin bugünün halen en iyi teknolojiye sahip olduğunu da röportajında belirtmeden geçmiyor.

 

CNBC

Mesut Paçavra

Global Pazarlama / Mining Uzmanı

 


Yasal Uyarı: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. http://www.hdteknohaber.com/bitcoin-in-degeri-1000-dolari-gecti/ daha ocak ayında 1000 doları geçti diyorduk, şimdi bambaşka noktalarda. Ben fiyatının daha çok artacağını düşünüyorum.

    Reply
Bizi Takip Edin