Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı
Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı

Bitcoin madencilik zorluğu yeni yüksek seviyeler ulaştı: Bekle bizi 100.000 dolar, geliyoruz.

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 9.000 dolar işaretini geçtikten sonra, CoinMetrics.io tarafından sağlanan verilere göre Bitcoin madencilik zorluğu 7.46 trln olan yepyeni bir seviyeye ulaştı.

Bitcoin madencilik zorluğu dip ile başladı

Madencilik zorluğundaki ani artış, Bitcoin’in nisan ayının başında başlayan fiyat rallisine ayrılmaz bir şekilde bağlı. Bu yükseliş, kripto kralının Aralık ayında fiyatı 3.100 dolara ulaşarak büyük bir düşüş yaşamasından sonra başladı.

Bekle bizi 100.000 dolar

Yeni zorluk zirvesi, yeni bir birim geliştirmek için daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğinden, ağın artık her zamankinden daha sağlıklı olduğunu gösteriyor. Bitcoin savunucusu olan Max Keiser bunu, 100.000 dolarlık fiyat tahminin lehine bir argüman olarak sunmakta.

Bitcoin madenciliğinin canlanması

Madencilik endüstrisindeki büyük oyuncuların aynı zamanda Bitcoin başarısının etkisini de hissettiği görülüyor. Kripto kışı nedeniyle kripto madenciliği yapmayı bırakan ekipman üreticisi AMD yakın tarihli gerçekleşen ralliden faydalandı. Bu arada, Bitcoin madenciliği giderek daha merkezsiz hale geliyor, çünkü daha küçük madenciler Bitmain havuzundan daha çok faydalanıyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir